Andreea Mantea, cu lacrimi în ochi la Puterea Dragostei! "Nu meritați să fiți aici, să vă fie rușine"! Ce concurenți au dezamăgit-o

Andreea Mantea este extrem de dezamăgită de anumiți concurenți de la Puterea Dragostei. Aceștia au încălcat regulile competiției Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Aceștia au mers în club, încălcând regulile competiției Puterea Dragostei.

Andreea Mantea le-a spus concurenților că este foarte dezamăgită de ei. Cei care au ieșit în club sunt Ricardo și Raluca, Simina, Lavinia, Alex Zănoagă, Mary, Bianca, Alexandru. 

Mary îl acuză pe Adrian că a încălcat și el regulamentul, petrecând noaptea cu Larisa în hotel.

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea le-a spus concurenților respectivi că nu merită să fie în acest show. "Nu meritați șansa asta, vă spun sincer că nu o meritați. Nu meritați să fiți aici, nu meritați să trăiți așa ceva, v-am spus încă de la început. Rușine, nu meritați șansa asta. Îmi pare rău, vor fi luate niște decizii, nu știu care vor fi, o să vi le comunic în curând. Să vă fie rușine, jur că m-ați dezamăgit", le-a spus Andreea Mantea.

"Ești liderul casei, ai fost favoritul săptămânii trecute, ai atâția susținători, atâția oameni pe care tu îi dezamăgești acum. Oameni buni, fata asta nu dă doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat să te întâlnești cu Ricardo în afara competiției?", a mustrat-o prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei pe Raluca Munte.

"Pentru că îl iubesc", a replicat ea.

"Duceți-vă afară și trăiți-vă iubirea afară! (...) Ieșiți afară, că în două zile relația voastră o să fie praf. Vor veni încă două ca Roxana și gata. Pe ce limbă să vă spun?", a mai spus Andreea Mantea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: