Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Andreea Mantea, gazda celui mai îndrăgit show tv din România, "Puterea Dragostei", emisiune difuzată de luni până duminică la Kanal D, este un fan împătimit al serialelor turcești

Distribuie pe:

Autor: I.A.

Andreea Mantea, gazda celui mai îndrăgit show tv din România, "Puterea Dragostei", emisiune difuzată de luni până duminică la Kanal D, este un fan împătimit al serialelor turcești


In articol:

Andreea Mantea detestă bărbații violenți. Tocmai de aceea, vedeta tv este dezgustată de personajul negativ din serialul-fenomen "Lacrimi la Marea Neagră" difuzat de Kanal D de luni până vineri, de la ora 20.00.

Vedeta tv, care a urmărit cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor în cele 5 episoade difuzate până acum, spune că ticălosul Vedat nu ar fi avut nicio șansă să scape din "ghearele" ei. "Doamne, Dumnezeule! Am plâns și am suferit alături de Nefes! M-am certat cu televizorul! Am fost afectată de turnura pe care au luat-o evenimentele în serial! Eu locuiesc de un an de zile in Turcia, unde filmez zilnic pentru "Puterea dragostei". Se poate spune că sunt mai apropiată de cultura și de felul de a fi al turcilor. Cu toate acestea, nu pot accepta violența. Nu am acceptat-o niciodată și nu o voi tolera cât voi trăi", a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea, despre violentul Vedat din "Lacrimi la Marea Neagră": "Să stea față în față cu mine ticălosul ăsta!"

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă s-a exprimat destul de plastic și în stilul ei, strict referindu-se la personalul Vedat, cel mai violent bărbat pe care l-a văzut vreodată într-un serial turcesc: "Când am văzut ce i se întâmplă personajului Nefes, am simțit o furie teribilă! Cum e posibil așa ceva?! Și m-am interesat, să știți... scenariul este inspirat din viața reală. Eu nu m-aș fi lăsat până când nu îl vedeam la închisoare pe viață. Îl dădeam pe mâna poliției cu prima ocazie! Mai mult decât atât, l-aș fi ținut mereu la curent, dincolo de gratii, cu viața fericită și plină de iubire pe care o aveam, dacă - Doamne fereste! - eram în locul lui Nefes, obsesia lui Vedat. Ca să sufere pentru tot răul pe care i l-a făcut femeii timp de 8 ani! Doamne ferește de asemenea violență!", a adăugat frumoasa Andreea Mantea.

Chiar dacă se află departe de țară, bruneta a făcut în așa fel încât să nu-i lipsească de la televizor programele românești, în felul acesta atenuându-i-se cât de cât dorul de casă.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

 

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Mantea s-a înfuriat pe concurenții de la Puterea Dragostei! ”Nu aveți niciun drept să dărâmați casa”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, sosia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră” Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două

 

Deși îi place în Turcia, Andreea Mantea vrea să se întoarcă în România. "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă! Sunt româncă adevărată!", a mai declarat Mantea zilele trecute, în cadrul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D. Nu este prima oară când Andreea mărturisește că își dorește să revină în țară. Totuși, de ce a rămas atâta timp la Istanbul?! "M-am atașat de oamenii ăștia, ce să fac?!", a spus ea.

În altă ordine de idei, cea mai mare bucurie a vedetei este fiul ei, David, care zilele acestea a început grădinița. “Sunt extrem de mândră de el și nu vreți să știți cu câtă emoție l-am dus în prima zi de grădi”, a mărturisit Andreea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea a devenit mămică pe 27 mai 2015. Ea l-a adus pe lume pe David, fiul ei, rodul unei excepționale povești de iubire dintre ea și luptătorul Cristian Mitrea. Bruneta a avut rolul unei burlăcițe într-un show tv, ea urmând să fie cucerită de mai mulți bărbați, de-a lungul unei perioade de timp petrecută în America. La final, câștigătorul a fost Mitrea, cel care i-a devenit iubit și ulterior, împreună cu care a făcut o minune de copil. Ce altă dovadă mai mare că, uneori, show-urile tv sunt mai mult decât reale...

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!” | EXCLUSIV

In aceasta seara, de la ora 20.00, in “Nemilosul Istanbul”: Ceren si Cenk, de la agonie la extaz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies