Andreea Mantea, gâtuită de emoţii! Băieţelul ei se topeşte de dor şi vrea înapoi în România! "Mi-am făcut de două ori bagajul"

Andreea Mantea şi fiul ei, David, s-au mutat la Istanbul pentru filmările emisiunii Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea şi băieţelul ei, David, locuiesc împreună la Istanbul, iar puştiului i s-a făcut un dor nebun de România. Băiatul suferă că nu mai e cu bunica, le duce dorul prietenilor lui de la grădiniţă şi ar da orice să se poată juca din nou cu pisicile lui preferate.

fara descriere

Gâtuită de emoţii, Andreea Mantea a povestit cât de greu îi este în Turcia şi cât de mult suferă să îşi vadă fiul suspinând de dor. "Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam", a spus Andreea Mantea într-un interviu emoţionant pentru Teo Show.

"Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa", a spus Mantea. 

"Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul", s-a plâns Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate