Vedete

Andreea Mantea, gâtuită de emoţii! Băieţelul ei se topeşte de dor şi vrea înapoi în România! "Mi-am făcut de două ori bagajul"

Andreea Mantea şi fiul ei, David, s-au mutat la Istanbul pentru filmările emisiunii Puterea dragostei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Andreea Mantea, gâtuită de emoţii! Băieţelul ei se topeşte de dor şi vrea înapoi în România! "Mi-am făcut de două ori bagajul"icon photo

Andreea Mantea şi băieţelul ei, David, locuiesc împreună la Istanbul, iar puştiului i s-a făcut un dor nebun de România. Băiatul suferă că nu mai e cu bunica, le duce dorul prietenilor lui de la grădiniţă şi ar da orice să se poată juca din nou cu pisicile lui preferate.

Andreea Mantea, gâtuită de emoţii! Băieţelul ei se topeşte de dor şi vrea înapoi în România! "Mi-am făcut de două ori bagajul"

Gâtuită de emoţii, Andreea Mantea a povestit cât de greu îi este în Turcia şi cât de mult suferă să îşi vadă fiul suspinând de dor. "Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam", a spus Andreea Mantea într-un interviu emoţionant pentru Teo Show.

"Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa", a spus Mantea. 

"Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul", s-a plâns Andreea Mantea.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune