Andreea Mantea, rugăminte şocantă de la o puştoaică de 13 ani! Vrea la "Puterea Dragostei"! Uite ce i-a spus vedeta Kanal D! "Te aştept cu drag..." EXCLUSIV!

Andreea Mantea, rugăminte şocantă de la o puştoaică. Uite ce voia adolescenta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Andreea Mantea, amfitrioana celui mai tare show matrimonial din România are o mulţime de fani care îi scriu în fiecare zi pe reţelele de socializare.

Frumoasa brunetă le răspunde cum are puţin timp liber şi, spre deosebire de unele colege ale ei de breaslă, nu-i ignoră nici pe urmăritorii care au nemulţumiri vizavi de ea sau de producţia "Puterea Dragostei".

Citeste si: Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie. Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă. "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Şi nu numai adulţii se bucură de atenţia vedetei ci şi copiii şi adolescenţii.

Recent, o puştoaică de 13 ani, fană înrăită e emisiunii "Puterea Dragostei", i-a scris Andreei că îşi doreşte din tot sufletul să fie concurentă la emisiune.

 

fara descriere

Vedeta Kanal D, amuzată, i-a răspuns imediat.

"Te aştept cu drag după ce vei împlini 18 ani", a fost mesajul prezentatoarei tv.

Andreea Mantea, mesaj uluitor de la o fană! Uite ce i-a scris o femeie vedetei!

Ei bine, Andreea are parte şi de rugăminţi cu totul şi cu totul neobişnuite. În urmă cu două zile, de exemplu, o fană a vedetei Kanal D şi a emisiunii pe care aceasta o prezintă i-a scris pe instagram să renunţe la ceva. Dar când veţi citi la ce, probabil vă va bufni râsul.

"Nu te mai juca, te rog, cu unghiile. Te roooog!", este mesajul unei femei pentru Andreea Mantea.

fara descriere

Ei bine, prezentatoarea tv a avut o replică până şi la această cerere cel puţin bizară.

"Vaaaai, cât îmi este de greu să mă opresc", a scris pe instagram amfitrioana emisiunii "Puterea Dragostei"

Ce le spune Andreea Mantea celor care îi scriu că le acordă tratament preferenţial unor concurenţi?

Vedeta a explicat, pe înţelesul tuturor, că nu acordă nimănui tratament preferenţial.

Citeste si: Andreea Mantea şi David, aventuri la Istanbul! Surpriza pe care a găsit-o Andreea când a intrat în cabină: "Eu nu pot să trăiesc aşa"

"Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre", a scris prezentatoarea pe instagram.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate