Vedete

Andreea Marin, de urgenta la spital: "Nu exista asa ceva"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Andreea Marin, de urgenta la spital: "Nu exista asa ceva"
 
Andreea Marin a intampinat s-a confruntat cu probleme de sanatate si a ajuns la spital pentru un control. Vedeta nu isi mai putea folosi in totalitate mana dreapta. 
 
Problema a aparut in urma executarii unor exercitii fizice. 
 
„O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii medici in ziua de astazi spun ca nici nu exista o asa poveste cu curentul, care te afecteaza, ci ca ai facut cu siguranta o miscare gresita, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu”, a marturisit Andreea.
 
 
„Fac sport destul de mult. Uneori ma grabesc si asta nu e bine, pentru ca nu am facut incalzirea asa cum se cuvine. Pe moment nu am simtit vreo mare durere, dar in timp am observat ca nu mai pot nici sa bag mana in haina, deci nu pot duce mana mai mult decat atat in spate, am nevoie de ajutor ca sa ma imbrac pur si simplu. Nu pot ridica lucruri grele, pana la urma e mana dreapta, de care ai atata nevoie”, a declarat Andreea Marin.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune