Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu bărbatul pe care îl iubește de trei ani: „Uneori ne putem păcăli”

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste dr dragoste și se declară o femeie mulțumită de ceea ce are.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Marin se iubește de trei ani de zie cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Frumoasa brunetă este extrem de discretă în privința cuplului pe care îl are în momentul actual și rareori vorbește despre asta. Spre deosebire de alte vedete de la noi din țară, preferă să nu se facă remarcată pentru relației ei, chiar dacă cele trei divorțuri au adus-o în primele pagini ale presei și au stârnit curiozitatea fanilor.

Citeste si: Gheorghe Dincă, surprins cu ochii în lacrimi în curtea casei groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plâns!

fara descriere

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian

Andreea Marin nu s-a ferit să recunoască că este îndrăgostită, dar spune că nu își mai dorește la fel de mult să îmbrace rochia de mireasă. În schimb, se bucură de momentele frumoase trăite alături de partenerul ei și de stabilitatea pe care i-o aduce.

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a spus Andreea Marin.

fara descriere

„Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante. Până la urmă, e vorba de potrivire.

Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi! Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt.

fara descriere

Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor”, a mai spus Andreea Marin, depsre cea de-a para căsătorie, pentru okmagazine.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate