Vedete

Andreea Marin, operată de urgenţă! ”De acum voi zbura”

Andreea Marin este foarte fericită, după ce a trecut printr-o operaţie grea. Vedeta a mărturisit pe reţelele de socializare prin ce a trecut

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Marin a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care le mulţumeşte medicilor, dar şi oamenilor pentru susţinere şi pentru faptul că sunt lângă ea. De asemenea, Andreea Marin a mai mărturisit că a avut o problemă la coloană pe care, în sfârşit, a reuşit să o rezolve şi să-şi ia ”povara care apăsa pe coloana ei”.

”Astăzi, este rândul meu să îi mulţumesc domnului doctor, cu tot sufletul, că pacient aflat, acum câteva ore, pe masa de operaţie, sub bisturiul său. Ce era mai greu a trecut. Mulţumesc întregii sale echipe şi doamnei doctor anestezist Irina Luca, a cărei căldura şi grijă sunt atât de preţioase pentru pacientul ce intră cu emoţie în sală, pentru operaţie. Sunt bine, voi fi şi mai bine şi vă mulţumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni şi îmi voi recăpăta forţa, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea şi îmi îngreuna viaţa, aşa că de acum ... voi zbura. Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcţia bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber şi obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marin pe reţelele de socializare. 

Galerie foto  Urmatorul articol