Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă! Ce podoabe a ales în acest an

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă! Cum s-a pregătit vedeta pentru Crăciun.

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă
Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă! Vedeta a ales cele mai frumoase decorațiuni pentru Crăciun. Prezentatoarea TV și-a impodobit casa minuțios cu globulețe, luminițe și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă.

Vezi cum arată casa împodobită a Andreei Marin în galeria foto.

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă!

Andreea Marin  și-a pregătit casa de sărbătoare. Prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu decorațiunile pe care le-a ales în acest an pentru a-și împodobi locuința și a crea atmosfera magică a Crăciunului. Vedeta a adăugat în descrierea fotografiilor postate un mesaj emoționant în care mărturisește că în această perioadă magică este și ziua de naștere a fiicei sale, Violeta. Astfel, din decorațiunile inedite nu lipsește globulețul cu chipul fiicei sale, de pe vremea când aceasta era doar un bebeluș. 

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă
Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă[Sursa foto: Instagram]

”În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare.

Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă.
Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi.”
, a spus Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Andreea Marin, declarații despre revenirea în televiziune: ”Am scris un format concret, este exact ce am gândit”

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă
Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin, sărbători în familie

Zâna își va petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fiica sa, Violeta, dar și cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu.

”Acum Adrian a revenit acasă după misiunea sa ca însărcinat cu afaceri în Oman, așa că suntem din nou toți trei împreună și așteptam sărbătorile cu drag. Prin tradiție, noi le petrecem în cel mai frumos loc, acasă. Așa că nu e nimic diferit anul acesta. Îmi lipsesc doar oamenii frumoși și buni adunați împreună, meseria mea mă aducea adesea înainte alături de sute sau mii de oameni odată, ceea ce nu mai e posibil acum. Dar nu vreau decât să sper că e doar o perioadă grea care va trece, la fel cum au trecut și altele asemenea în istorie. Din păcate, unele pierderi nu mai pot fi reparate…”, a declarat Zâna pentru impact.ro.

Citeste si: Andreea Marin îşi doreşte un copil cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă
Andreea Marin și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a avut ajutoare la împodobirea casei

Andreea Marin și-a împodobit locuința cu ajutorul fiicei sale și a iubitului său. Fiecare a îndeplinit sarcini bine stabilite, iar lucrurile au mers strună.

”Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el impodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an...”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Colinde romanesti. Lista celor mai frumoase colinde tradiționale de la noi

Colinde de Crăciun! Cele mai frumoase cântece pentru sărbătorile de iarnă - VIDEO, AUDIO ȘI TEXT

Andreea Mantea, impresionată de o declarație de dragoste și un mesaj scris pe zăpadă

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

COD DE ALERTĂ în România! Se întâmplă chiar în ACEASTĂ NOAPTE

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Tupeul lui Meghan nu are limite. Planul diabolic, urzit în secret, în legătură cu Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies