Andreea Marin și-a surprins iubitul în timp ce o ajuta în bucătărie: „Nu găsești oriunde un bărbat ca al meu”

Andreea Marin și iubitul s-au apucat de redecorat. Vedeta a împărtășit cu fanii ce au făcut în bucătărie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Marin se iubește de trei ani de zie cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Frumoasa brunetă este extrem de discretă în privința cuplului pe care îl are în momentul actual și rareori vorbește despre asta. Spre deosebire de alte vedete de la noi din țară, preferă să nu se facă remarcată pentru relației ei, chiar dacă cele trei divorțuri au adus-o în primele pagini ale presei și au stârnit curiozitatea fanilor.

Cu toate că nu vorbește deseori despre Adrian Brâncoveanu, frumoasa vedetă a recunoscut de mai multe ori că este îndrăgostită, fericită și împlinită alături de el.

Citeste si: Cum a apărut Teo astăzi, în emisiune! Ținuta cu care a șocat: "Să vă explic de ce am venit îmbrăcată în cort"

Citeste si: Cristi Mitrea a ajuns la cuțit: ”Mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea!”

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, prima apariție după moartea omului de afaceri: „A venit polițistul la mine și mi-a spus condoleanțe”

fara descriere

Andreea Marin și-a decorat bucătăria, cu ajutorul iubitului

Cu ajutorul lui Adrian, Andreea Marin și-a decorat bucătăria cu un aranjament floral indit, suspendat de tavan.

fara descriere

„Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste. Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, lăudându-și perechea.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate