Cristi Mitrea a ajuns la cuțit: ”Mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea!”

Cunoscutul luptător folosește mai nou cârjele după ce a aflat că trebuie să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cristian Mitrea, luptătorul cu care Andreea Mantea are un băiețel, a postat acum o oră un mesaj prin care și-a informat prietenii virtuali că mâine urmează să suporte o intervenție chirurgicală. Cunoscutul sportiv folosește mai nou cârjele după ce a aflat că trebuie să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate.  

Citeste si: Daniel de la Puterea dragostei, imagini din biserică, alături de iubită și băiețel! "Te-ai căsătorit?"

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

”Bam!! Cuminți că vă iau la carje fara descriere:))
S-a rupt Mitrutz, cum a zis domnul doctor! Bai, din păcate, mâine o să sufăr a doua operație majoră din cariera mea de sportiv pro.
Menisc intern și ligamente încrucișate. 
Nu aveam chef de asta, sincer fara descriere:)) M-am chinuit să scad două categorii și m-am pregătit destul. Pe 31 aveam primul concurs din toamna asta.
Ăștia de la ADCC de la -91 și Balcanic la -94, ați scăpat. fara descriere:))
Toate se întâmplă cu un motiv, cred. Mergem înainte. 
Altceva, însă, m-a făcut să râd și m-a făcut să scriu postul ăsta. Faptul că mi-am dat seama că dacă însumez toate bursele primite în toate meciurile la pro, nu acopăr nici măcar prima operație, cea de la umăr din 2015. Nu mai vorbesc de astea 6 luni de recuperare ce urmează.”, a scris cu umor Mitrea. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate