Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

Andreea Murgeanu și-a chemat fratele în Anglia pentru un trai mai bun, nu se aștepta ca el să se întoarcă acasă în coșciug.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Murgeanu și iubitul ei s-au mutat în Marea Britanie în anul 2014. Era mulțumită de viața pe care o ducea acolo, așa că i-a spus fratelui ei, Alexandru, să se mute la ea, relatează derbytelegraph.co.uk.

Alexandru Murgeanu a murit la doar 22 de ani, după ce s-a mutat în Maria Britanie. A fost implicat într-un accident pe un tronson al autostrăzii M1, după ce a ieșit din mașină. Acum, sora lui, care se simte vinovată de moartea lui, cere autorităților să construiască mai multe alveole pe austradă, pentru ca șoferii să poată opri și coborî din mașină în siguranță.

„Îmi amintesc acea zi. Mult timp m-am învinovățit pe mine pentru ce s-a întâmplat, pentru că am fost cea care l-a convins să vină să stea cu noi, în Anglia. Ai crede că este o țară perfectă, unde poți trăi, dar nu este așa. Dacă drumurile erau perfecte, nu i s-ar fi întâmplat asta fratelui meu. Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc, de parcă vorbeau despre un animal mort, nu despre o ființă umană. Nu au avut pic de simpatie față de mine. Am încercat să contactez poliția, dar nimeni nu a răspuns telefoanelor mele. Am încercat să conving autoritățile să-mi arate înregistrările de pe camerele de luat vederi și mi s-a spus că nu merg. De ce mai au camere, dacă nu funcționează?”, a declarat Andreea Murgeanu.

Citeste si: Veste tragică! A fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Timișoara

fara descriere

Andreea a organizat o strângere de fonduri

Costurile de repatriere sunt enorme. Pentru a-șia duce fratele înapoi în România pentru a-l înmormânta creștinește, Andreea Murgeanu a organizat o strângere de fonduri pe Facebook. Din fericire, a strâns banii necesari în mai puțin de o săptămână.

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat în acest caz, fiind acuzat că a condus într-un mod periculos.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate