Andreea Pirui a spus totul despre incidentul din gala Puterea Dragostei: „Nu vreau să mă scot în fața nimănui, doar...”

Andreea Pirui a spus adevărul despre incidentul din gala Puterea Dragostei, după ce mai mulți fani le-au acuzat că au venit euforice în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a ținut să clarifice ce s-a întâmplat cu adevărat în gală, după ce fanii au spus despre ea și Denisa că ar fi fost puțin mai euforice în emisiune. Concurenta de la Puterea Dragostei a făcut astăzi un live pe Instagram prin care a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat de fapt înainte de începerea emisiunii și de ce s-au comportat așa. 

Citeste si: Abi Talent îi jignește pe concurenții de la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu i-a dat dreptate

Citeste si: Cum a reacționat Ella când a văzut că Jador a intrat în casa Puterea Dragostei

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 21 ianuarie: Jador devine sursa tuturor conflictelor din casă și se ceartă cu Alex Turcu: „Plec în secunda doi din emisiune și plec cu tine de gât”

„Înainte de emsiune toți concurenții au consumat câte un pahar. Și cam asta a fost, nu e gaură în cer. Nu am fost moarte de bete nici eu nici Denisa. Am fost și obosite, stresate, nervoase, nu vreau să scot în fața nimănui, doar vă spun adevărul. Așa că nu mai judecați de acasă. De acasă se vede altceva. Și după, voiam bineînțeles cu acordul staff-ului, să își țină Ella ziua. Dar cum Marius a fost eliminat, nu am mai avut niciun chef și am lăsat-o baltă.”, le-a explicat Andreea Pirui fanilor de pe Instagram. 

fara descriere

Cum decurge relația dintre Andreea Pirui și Marius după ce concurentul a fost eliminat din casa Puterea Dragostei 

Andreea Pirui este revoltată pe fetele care au votat eliminarea lui Marius din casa Puterea Dragostei, dar trăiește cu speranța că iubitul ei se va întoarce în urma voturilor primite de la fani. Fanii de pe Instagram au întrebat-o pe Andreea Pirui cum decurge relația lor după ce Marius a fost eliminat. 

fara descriere

„Marius este bine, suntem împreună. Marius va intra în casă pentru că este foarte votat și chiar dacă nu va intra, voi pleca eu acasă.”, a explicat Andreea Pirui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate