Andreea Pirui, adevărul despre eliminarea ei de la Puterea Dragostei! ”Azi, în gală...” Totul a pornit de la Jador

Andreea Pirui a fost eliminată în gala de duminică de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Gala de duminică de la Puterea Dragostei a fost una plină de emoții și de răsturnări de situație. Bianca și Jador au fost preferații publicului, dar în final, Jador a fost câștigătorul, astfel încât fata nominalizată de concurenți a fost cea eliminată. Andreea Pirui a părăsit competiția. La scurt timp după eliminare,blonda a transmis un mesaj fanilor săi.

”Oamenii mei, susținătorii mei...azi, în gală am ales să plec, vreau să mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, tuturor celor care mi-ați fost alături din prima zi când am pășit în casa Puterea Dragostei. Vă mulțumesc pentru că ați crezut în mine, pentru aprecierea voastră, mesajele voastre frumoase și pentru tot ce ați făcut pentru mine, încă o dată că mulțumesc și vă pup”.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu vorbește despre despărțirea de Andra? ”Să nu mă mai mintă, să fie fidelă”

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, scandal cu Andreea Pirui și Bianca! Andreea Mantea a intervenit: ”Am luat o hotărâre”

fara descriere

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, jignită de Jador

Andreea Pirui a fost eliminată, iar cel care a îmbrățisat-o primul a fost chiar Jador, cel cu care s-a certat la începutul galei. Jador și-a cerut și scuze pentru jignirile aduse.

La începutul galei, după o ceartă cu Bogdan Mocanu și Jador, ultimul a spus, făcând referire la Andreea Pirui: ”Un „pește” umblă cu „bagaboante”. Un lăutar umblă cu instrumentiștii lui, m-ai înțeles. Sper că ai înțeles!”. Andreea Pirui: ”Deci tu mă faci pe mine „bagaboantă”, mă?!”

Andreea Mantea a rămas șocată de discuțiile și reproșurile pe care concurenții de la Puterea Dragostei și le-au făcut. Prezentatoarea și-a făcut cruce când i-a auzit.

Jador: ”Dacă ea o să mă jignească, renunț la domnia mea pe care o am și îi arăt că pot vorbi la fel”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate