Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

Bogdan Mocanu s-a retras să stea de vorbă cu Jador, dar a fost enervat de Mariana care nu voia să îi lase să vorbească între patru ochi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

bogdan mocanu si jador

Bogdan Mocanu este supărat foc pe Andra și nu a vrut să ia parte la petrecere în pijamale.

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu vorbește despre despărțirea de Andra? ”Să nu mă mai mintă, să fie fidelă”

Citeste si: Dezvăluiri! Simina de la Puterea dragostei a ales nașul pentru bebelușul său! Surpriză, este un fost concurent din show-ul amoros! Avem toate detaliile

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, scandal cu Andreea Pirui și Bianca! Andreea Mantea a intervenit: ”Am luat o hotărâre”

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

Mocanu s-a retras pe canapea alături de Jador să stea de vorbă, însă a fost întrerupt de nenumărate ori de Mariana care voia să asiste la discuție. Scos din minți de Mariana, Bodgan Mocaunu s-a enervat și a recurs la un limbaj mai agresiv.
„Măi femeie du-te de aici. Măi femeie du-te de aici, ești surdă? Lasă-mă să vorbesc cu el. Ia uite ce față are.. mă enervează. Zi-i lu' asta să iasă de aici că îmi strică starea asta.”, a spus Bodgan Mocanu, vizibil enervat de Mariana care nu voia să se ridice de pe canapea.

bogdan mocanu jador si mariana puterea dragostei

Bogdan Mocanu a spus că s-a certat cu Andra înainte de filmări și a refuzat să meargă la dans cu el. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate