Andreea Podărescu nu a plătit celulele stem pentru fiul ei și a ajuns la tribunal! Necazurile par să nu se mai termine pentru sexy-brunetă | EXCLUSIV

Andreea Podărescu a fost dată în judecată de un laborator de recoltare a celulelor stem pentru că nu a plătit aceste servicii după nașterea fiului ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andreea Podărescu și fostul ei iubit au ajuns într-o ipostază jenantă, ei fiind acționați în instanță pentru neplata unor facturi emise de un laborator de recoltare a celulelor stem. Vedeta a apelat la respectivul laborator atunci când a devenit mămică, în septembrie 2017, doar că ulterior n-a mai achitat taxele anuale de stocare a acestora, conform contractului încheiat între cele două părți.

Într-un an și jumătate, datoria a ajuns la 1.290 lei, o sumă nu foarte mare pentru posbilitățile financiare ale Andreei. Însă, pentru că nu a plătit, laboratorul s-a adresat instanței prin proprii avocați, dosarul ajungând pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, București. Primul termen este programat pe 15 mai și ar putea să fie și ultimul, procesul fiind unul relativ simplu. Este posibil ca între timp, Podărescu și fostul ei iubit să achite datoria, pentru a nu se merge până la exacutarea silită.

După nașterea băiețelului au apărut problemele pentru Andreea Podărescu

fara descriere

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz-ul românesc! Andreea Podărescu l-a iertat! Detalii EXCLUSIVE

Citeste si: Procesul divelor! Iuliana Luciu pierde din nou în fața Andreei Podărescu! Meciul intră în prelungiri

Citeste si: Fiica lui Florin Salam şi-a botezat băieţelul! Cum s-a îmbrăcat Betty: "Unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa noastră"

Andreea Podărescu a devenit mamă pe 18 septembrie 2017, ea aducând pe lume un băiețel perfect sănătos pe nume Anthony Andrei. La câteva ore după naștere, ea a făcut marele anunț pe conturile de socializare și a primit sute de mesaje de felicitare. Din păcate, la scurt timp după aceea, au început neînțelegerile cu tatăl băiețelului, cu care ba s-a certat, ba s-a împăcat. A fost o relație cu scântei și așa este și în acest moment, când, se pare, cei doi au făcut un soi de pact pentru binele băiatului. În plus, la începutul acestui an, Andreea Podărescu a povestit cu lacrimi în ochi cum a trebuit să părăsească și casa părinților pentru că, spunea ea, nu mai era dorită acolo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate