Împăcare bombă în showbiz-ul românesc! Andreea Podărescu l-a iertat! Detalii EXCLUSIVE

Andreea Podărescu, fotomodelul care în urmă cu câțiva ani înnebunea showbiz-ul autohton cu senzualitatea ei, a trecut, în ultima vreme, prin momente cât se poate de dificile când venea vorba de viața ei amoroasă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, Andreea Podărescu s-a despărțit cu mare scandal de George, bărbatul alături de care a făcut un copil, iar problemele dintre cei doi au fost explicate, în repetate rânduri, de fostul fotomodel.

Citeste si: Ce i-a făcut Iuliana Luciu rivalei sale după ce s-a întors din Asia! Andreea Podărescu, chemată iar în fața judecătorilor

Citeste si: Petrecere nebună la ziua Andreei Podărescu! Focoasa brunetă a chefuit până dimineaţa

Citeste si: Andreea Podarescu spala pe jos cu fostul ei iubit si tatal fiului ei: “Nu are ce sa caute in viata”

“Sunt o femeie matură, care într-adevăr își crește copilașul singură. Care ar fi problema?! De când copilul reprezintă un handicap în viață unei femei? Îmi refac viață cum îmi doresc și când îmi doresc și cu cine îmi place! Ies cu cine vreau și fac ce vreau, atât timp cât îi acord copilului meu toată ființă mea, viață, sufletul... Referitor la “tatăl” copilului meu... v-aș ruga insistent să nu-mi mai asociați imaginea cu această persoană! Ea nu mai face parte din viață mea și a copilului meu, pentru că eu am decis asta și tot eu sunt cea care hotărăște cum poate crește băiatul meu în liniște și într-un mediu sănătos! Nu vreau să mă mai asociați cu familia lui (mama, tată, sora) sub nici o formă! Nu îl mai doresc în viață mea, nu va mai face parte din viață mea sau a copilului! Un om care demonstrează că nu și îndeplinește datoria de tată nu are ce să caute în viață fiului meu!”, a anunțat, sec, Andreea Podărescu în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, zilele trecute, Andreea Podărescu a revenit la sentimente mai bune față de George, bărbatul alături de care a devenit mamă și, cum trebuia să meargă la un eveniment monden, a acceptat să îi lase acestuia copilul, băiețelul pe care îl au împreună, pentru câteva ore. ”A fost o surpriză cu adevărat mare că Andreea a acceptat să îl lase pe George lângă copilul lor, mai ales că erau foarte supărați unul pe celălalt. E prima oară, în ultimii doi ani, când George stă singur cu copilul. Nu exclud să îl și ierte, să se întoarcă la el, mai ales că Andreea Podărescu l-a iubit enorm”, ne-a spus o prietenă de-ale Andreea Podărescu, în exclusivitate.

fara descriere

Andreea Podărescu, despărțiri și împăcări pe bandă rulantă cu bărbatul care este tatăl fiului ei

 

În primăvara lui 2018, Andreea Podarescu a decis să se despartă de George, bărbatul alături de care a făcut un copil și care trebuia să îi devină soț. ”Decizia îmi aparține! Nu voi dezvoltă acest subiect în nici un fel, îmi doresc doar să îmi canalizez toată atenția asupra celui mai de preț dar al vieții pentru mine: copilașul meu, căruia vreau să ii ofer liniște și o creștere sănătoasă și frumoasă”, a spus, pe atunci, Andreea Podarescu. Andreea Podarescu a adus pe lume un băiat, în luna septembrie a anului 2017. De altfel, pe atunci, Andreea visa și la momentul în care, alături de George, pășea în față altarului pentru a-și face jurămintele de credință.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate