Andreea Raicu, critică dură la adresa Oliviei Steer! Ce întrebare a lansat către ea

Andreea Raicu a criticat ieșirea publică recentă a Oliviei Steer, când s-a discutat despre vaccinare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  De foarte mult timp, tema vaccinurilor se dezbate atât la televizor, cât și în viața de zi cu zi, dar și pe rețelele de socializare. Andreea Raicu, însă, s-a uitat la televizor la Olivia Steer, atunci când soția lui Andi Moisescu a vorbit despre vaccinare. Reacția este una incredibilă!

  Citeste si: Andi Moisescu a luat atitudine! Ce a spus despre SCANDALUL în care este implicată Olivia Steer

  „În acea dezbatere, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri care nu erau susținute de nimic. Când ești o persoană publică ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ce spui. Oamenii te ascultă, dacă te plac, te și urmează. Trebuie să ai grijă ce spui, ca să nu îi duci pe niște piste greșite”, a spus Andreea Raicu, la Digi24.

  Citeste si: Cine este dr. Mihai Craiu, cel care a pus-o la punct pe Olivia Steer! Drama trăită de medic în timpul epidemiei de gripă ”Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57”

  „Ea nu duce o singură luptă împotriva vaccinării. Ea îi invită pe oameni să se rezume la lucruri naturiste, să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice. Cred foarte mult în puterea subconștientului, dar nu pot să anulez puterea medicinei. Aș întreba-o dacă știe ce putere și impact au cuvintele ei asupra comunității ei și de ce face asta și care e baza care stă în spatele lucrurilor pe care le face”, a mai adăugat ea într-o emisiune tv.

  Olivia Steer: Prevenția nu înseamnă vaccinare!

  De-a lungul anilor, soția lui Andi Moisescu, a avut numeroase conflicte cu autoritățile din Sănătate pentru că aceasta este una dintre vedetele cele mai înverșunate în lupta contra vaccinurilor de orice tip. Olivia Steer care este promotoarea unui stil de viață sănătos, ea fiind de ani buni vegană, crede că prevenirea bolilor se poate face prin alimentație.

  ”La noi nu se înțelege ce e prevenția. Oamenii cred că, dacă se vaccinează, sunt puși la adăpost de boli și pot apoi să mănînce junk food dimineață, la prînz & seara, fără griji, fără probleme. Dacă se îmbolnăvesc e pentru că " au luat un virus", " i-a tras curentul", "n-au avut noroc în viață", este mesajul Oliviei Steer transmis pe pagina ei de socialziare în contextul epidemiei de gripă.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate