Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru! Vezi cine este noul partener al româncei care l-a cucerit pe Philipp Plein!

De curând, Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru, motociclistul italian Andrea Iannone.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Presa italiană a relatat că Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru. Andreea şi Andrea Iannone formează un cuplu de puţin timp. Motociclistul Andrea Iannone are în palmares 3 podiumuri în clasamentul general la Moto GP, în sezoanele 2010, 2011 și 2012. Anul trecut, alături de Suzuki, a terminat pe 10.

Citeste si: Ce a putut sa scrie fosta logodnica a lui Philipp Plein dupa ce s-a spus ca acesta ar curta-o pe Bianca Dragusanu? "Sageata" Andreei Sasu este evidenta.

Citeste si: Cum a inceput idila dintre Loredana Chivu si Philipp Plein? Vezi ce l-a atras la ea si cum au vorbit. "Are fluturi in stomac" EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Sasu si Philipp Plein s-au impacat? "Am vorbit cu el, mi-a zis ca ii e dor de mine"

Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru. Andrea Iannone s-a despărţit de Belen Rodriguez

La finalul sezonului trecut, Iannone a revenit la Aprilia, echipa care a debutat. “Nu a fost singura schimbare majoră din viața pilotului italian, care s-a despărțit de frumoasa Belen Rodriguez, asumându-și la scurt timp o relație cu românca Andreea Sasu”, au anunţat ziarele din Peninsulă. (vezi cum a pozat goală Andreea Sasu)

fara descriere

Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru. Fotomodelul trăieşte în Italia de peste 8 ani

Nu mai eu un secret că Andreea Sasu s-a combinat cu un sportiv celebru. Andreea Sasu (29 de ani) este o tânăra din Paşcani, care a fost remarcată de o agenţie de fotomodele din Milano, acum aproape opt ani, şi chemată în Italia. După o serie de castinguri pentru case de modă cu greutate din întreagă lume, Andreea a fost remarcată şi de designerul german Philipp Plein, cei doi implicându-se într-o relaţie sentimentală care a durat câteva luni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate