Andreea Tonciu a revenit la TV! ”Acum mă lasă să apar la orice emisiune”

Andreea Tonciu a revenit pe micul ecran, după o pauză foarte lungă! Uite ce mărturisiri face la televizor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Tonciu are cu ce se lăuda: micuța Rebeca împlinește trei anișori anul acesta, peste câteva luni, în luna iunie, soțul ei, Daniel Niculescu, este atent și iubitor cu ea. Chiar dacă nu prea i-a oferit ”șansa” de a se mai vedea la televizor, până în aceste zile, Andreea Tonciu s-a simțit bine, chiar dacă lumina reflectoarelor nu mai erau pe brunetă!

Citeste si: Alt concurent de la Puterea Dragostei acuzat că are nevastă acasă! Ea este femeia căreia Cezar i-a spus ”soția mea”

„O cresc pe Rebeca. Nu are nimic de la mine. Să ştii că mă consider o fată foarte ok, sunt normală. Prin felul meu de a fi am câştigat publicul. Rebeca face 3 ani în iunie. Mă ajută foarte mult mama mea. (…) Crede-mă, sunt foarte fericită, sunt mult mai liniştită, dar îmi lipseşte nebunia pe care o făceam eu înainte. Să apar non-stop la televizor, cum apăream înainte. Chestia asta a fost cam urâtă, să nu mai fac ce făceam înainte, mi s-a pus un stop în care nu m-am regăsit.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

A intervenit şi naşa, şi naşul, au fost discuţii. Acum mă lasă să apar la orice emisiune (n.r. soțul ei). (…) Nu am pierdut ceva, libertatea cu apariţiile mele TV, în rest de ieşit ies. Am refuzat foarte multe proiecte, foarte mari. Dani s-a obişnuit, trebuie să îi placă. Dacă ies acum ies doar cu soţul meu, doar în weekend când o las la mama mea. Ieşirile nu îmi lipsesc. (…) În faţa naşilor aproba, iar acasă schimba foaia. Este gelos, dar nu mai este cum era în trecut. El poate să facă ce vrea, nu sunt posesivă. 2019 o să fie anul meu, o să redevin Andreea Tonciu, pe micul ecran. Vreau să o înscriu la o grădiniţă, o să caut o grădiniţă bună”, a povestit Andreea Tonciu într-o emisiune TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate