Andreea Tonciu, luată la rost de jurații Bravo, ai Stil! Celebrities: „Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel în paragină”

Andreea Tonciu a fost luată la rost de jurații Bravo, ai Stil! Celebrities, în ediția de miercuri seara. Iată de ce!

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Andreea Tonciu a fost luată la rost de jurații Bravo, ai Stil! Celebrities, în ediția de miercuri seara. S-a adus în discuție faptul că Tonciu a întârziat la filmări o oră, fapt care a dat peste cap programul tuturor celor din echipa de producție. 


In articol:

Cel care a semnalizat asta a fost chiar Cătălin Botezatu care a purtat o conversație individuală cu Tonciu, chiar în cabina de machiaj. 

Cătălin Botezatu: La ce oră ai venit?

Andreea Tonciu: Eu am venit la 9:20

Cătălin Botezatu: Deci fii atentă: eu am venit astăzi la 10:45

Andreea Tonciu: Sunt o mamă, domnul Botezatu și...

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cătălin Botezatu: Dacă îmi spui că ești o mamă cu trei copii, mă sinucid aici. Ai venit după mine.

Andreea Tonciu: Într-adevăr am întârziat.

Andreea Tonciu a spus că a întârziat din cauza Rebecăi care se desprinde cu greu de ea și plânge de fiecare dată când Andreea pleacă de acasă. În plus, Andreea Tonciu spune că se machiază și coafează la altcineva și trebuie să se deplaseze acolo pentru a putea veni aranjată în emisiune.

Cătălin Botezatu: Dacă mai veniți vreuna după mine sau după un membru al juriului, sunteți depunctate pentru că nu de alta, dar nu e frumos pentru că nu avem timp. E vorba de respectul pentru noi, pentru celelalte colege.

Andreea a acceptat să fie certată de Cătălin Botezatu, ba maimult, nu a comentat nimic în momentul îjn care și unele dintre colege au spus mai cu jumătate de gură că într-adevăr Tonciu întârzie la filmări.

Cum au apreciat jurații Bravo, ai Stil! Celebrities ținuta Andreei Tonciu: Nu se pune tanga neagră la rochia asta

Raluca Bădulescu: Indiferent de cum sunteți, aici trebuie să sclipiți. Ai dat-o și tu de pereți și ți-ai luat încălțări din astea.

Maurice: Babă fashion nu ești când porți o rochiță care arată a hălățel. Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină. Asta nu e rochie să o lași cu părul în vânt. Părul e prea negru pentru nuanța rochiei. Plus că la rochia asta nu pui tanga. Ai tanga neagră. 

Galerie foto 
Citește și:

Vezi prin ce schimbări trece Simona Halep, după ce l-a întâlnit pe Toni Iuruc! Cum a fost surprinsă cunoscuta sportivă

Lidia Buble a spust tot adevărul, după despărțirea de Răzvan Simion! Ce o deranjează cel mai tare pe cântăreață: "Să o iei de la capăt..."

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Ce intervenții are Iulia Albu? Vedeta a spus tot adevărul despre imperfecțiunile sale: "Mai am 2 ședințe..."

O mai țineți minte pe Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon? Ce face acum și ce legătură are cu un fost concurent de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies