Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Faci pe mironosița și ți-o spun în fața întregii țări”

Au sărit scântei în platoul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar cuvinte dure au fost împărțite între concurentele Andreea Tonciu și Calina.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la Bravo, ai stil! Celebrities
Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la Bravo, ai stil! Celebrities


In articol:

Cearta dintre Calina și Andreea a început în culise și au continuat în platou. Calina ar fi fost deranjată că Andreea Tonciu i-ar fi zis că nu e pregătită pentru lumina reflectoarelor, la care Calina i-a răspuns: „Să mori tu?”. Această replică a aprins-o pe Tonciu.

„Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine? Puteai să faci altfel de caterincă. Eu am un copil de crescut!”, i-a răspuns Andreea Tonciu Calinei.

„Ai fost ironică în ultimele două săpătmâni că atunci când vine camera pe mine eu mă comport ca o mironosiță. Eu mi-am spus punctul de vedere”, i-a zis Calina Andreei.

„Nu-mi spui tu mie, copilă, „să mori tu”! Ai înțeles? Nu-ți permit să-mi spui asta! Tu trebuie să mă respecți pe mine! Dacă mă chinuiam puțin eram mama ta”, a atacat-o Andreea pe colega ei.

Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la Bravo, ai stil! Celebrities
Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

În continuare, Andreea a adăugat, vizibil nervoasă: „Eu consider că femeile finuțe nu vorbesc cu să mori tu (...) Faci pe mironosița și ți-o spun în fața întregii țări”.

„Diferența dintre mine și această domniță este că eu nu mi-am permis niciodată să jignesc o întreagă echipă”, a concluzionat Andreea.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre mama lui George Burcea! Femeia a fost înșelată și batută de soț! ”Ar fi avut peste zece internări în spital”

Citeste si: Francisca, cântăreața care a cucerit America, a slăbit enorm! Care este dieta de la care nu se abate

Citeste si: Fiica Prodancei, decizie șoc după ce coronavirusul s-a răspândit cu repeziciune la Milano! Rebecca a plecat din Italia la Monaco, la iubitul ei! ” Va sta o perioadă acolo”

Andreea Tonciu, sărut pe buze cu Cătălin Botezatu? „Mi-a căzut și rochia de pe mine!” 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai pline de viață concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mereu pus pe glume și vocală atunci când nu este de acord cu ceva, frumoasa brunetă se face remarcată în fiecare dintre edițiile emisiunii. 

Cătălin Botezatu a spus că îi lipsea ceva a chemat-o spre el pe Andreea Tonciu, la masa juraților, dar când a tras-o să o pupe pe obraz, ea și-a întors buzele spre el. Momentul a strânit hohotele de râs în rândul tuturor celor prezenți în platoul emisiunii Bravo ai stil Celebrities. 

„Din greșeală! Din greșeală”, a țipat Andreea Tonciu.
„Am zis să termin săptămâna bine!”, a spus Cătălin Botezatu și a pupat-o pe frumoasa concurentă pe obraz. „Doamne ferește, am înghețat tot!”, a dăugat el. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Yilmaz îi dă “peste nas” lui Demir, în ”Mă numesc Zuleyha”

Premierul Florin Cîţu şi-a dat fratele în judecată! Cei doi au primit o moştenire uriaşă de la părinţii lor! DEZVĂLUIRI

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Veste uriașă pentru Andreea Bălan! Decizia judecătorilor după cea mai mare țeapă luată vreodată de cântăreață EXCLUSIV

Coronavirus în România! Pacientul ar fi intrat și într-un focar de pestă porcină, în Gorj! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies