Andreea Tonciu, supărată pe toate colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Colegele mele cântă manele la machiaj și...”

Andreea Tonciu s-a supărat pe concuernteșle de la Bravo ai stil Celebrities pentru că nu au dansat la momentul ei din Gală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a dansat în Gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, la momentul Raluucăi și le-a îndemnat și pe celelalte concurente să facă la fel. Nimeni nu i-a returnat favoarea, iar bruneta s-a supărat pe toate colegele de emisiune.

„Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez... Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun. Urât din partea lor, pentru mine. Până și juriul s-a ridicat”, a spus Andreea Tonciu depsre colegele ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Până și eu, după toate conflictele cu Andreea, am dansat pe scaun. Am zis să nu o eclipsez. Mi-a plăcut momentul”, a spus Maria Ilioiu, rivala brunetei.

„Nu o să mă eclipsezi tu niciodată!”, a replicat Andreea Tonciu.

„Mie îmi place să stau și să privesc, asta nu înseamnă că mie nu mi-a placăut momentul tău. Chiar am felicitat-o la final”, a spus și Raluca Tănase.

„Colegele mele cântă manele la machiaj și ele nu vor să danseze pe manele”, a msi spus Andreea Tonciu.

Imaginile surprinse în culise arată că, într-adevăr, concurentele de la „Bravo ai stil Celebrities” dansează pe manele și fredonează.

„Prost să fii să stai jos. Până și juriul s-a ridicat. S-a văzut că vă deranjează ceva la mine”, a mai spus Andreea Tonciu, vizibil iritată. „Când mai fac momente din astea, vă rog să vă ridicați. Publicul de acasă vrea să vă vadă altfel”, a mai spus Andreea Tonciu.

Bravo ai stil Celebrities

Ce s-a întâmplat în culise, la Bravo ai stil Celebrities

Și în culise Andreea Tonciu le-a certat pe colegele ei de emisiune.

„Pe mine m-a deranjat că la numărul meu nu s-a ridicat nimeni și aici cântați numai manele. Eu am ridicat toate colegele la numărul tău”, le-a spus Andreea Tonciu fetelor, la machiaj, enervată la culme.

„Eu consider că era momentul și trebuia să stăm să te privim. Chiar a fost show”, a spus Raluca, încerând să o îmbuneze pe frumoasa brunetă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate