Andrei Dascălu de la Survivor România i-a făcut avansuri Rominei?! „Eu am mers la o emisiune sportivă, nu m-am dus să fac altceva”

Romina a povestit un dialog șocant dintre ea și Andrei Dascălu! Acesta ar fi vrut să doramă lângă ea, dar aceasta a refuzat.

Andrei Dascălu și Romina
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Romina a fost eliminată de la Survivor după primele trei săptămâni, însă a fost sufieicent pentru a lua parte la destule jocuri de culise și a înțeles exact care sunt strategiile echipei albastre și cine este cel care „dictează” în rândul Războinicilor.

De asemenea, a luat parte la mult discuții, unele care au șocat-o, altele care au deranjat-o și enervat-o ca culme. 

Fosta războinică a povestit dialogul pe care l-a avut cu Andrei Dascălu chiar cu puțin timp înainte să părăsească competiția. Se pare că tânărul i-ar fi sugerat să doramă lângă el, însă aceasta a refuzat. Întâmplarea i-a lăsat un gust amar Rominei care a povestit totul în detaliu la Teo Show. 

Andrei Dascălu
Andrei Dascălu

Romina: „ Eu am mers la o emisiune sportivă, nu m-am dus să fac altceva”

Survivor România este competiția în care concureții trebuie să demonstreze că pot supraviețui departe de confort sau tehnologie. Așa se face că deasupra capului au doar un tavan improvizat din frunzele cocotierilor, iar când vremea este capricioasă, aceștia trebuie să îndure! 

Cu puțin timp înainte să plece, Romina a fost protagonista unei întâmplări care a lăsat-o fără cuvine. În locul în care fosta războincă dormea începuse să picure apa, iar colegul ei Andrei Dascălu i-a sugerat să se mute lângă el. Aceasta a refuzat pe motiv că ar fi fost pusă în situația în care ar fi trebuit să doarmă între doi bărbați, Andrei și Marius și nu ar fi vrut acest lucru.

După ce a motivat că nu poate dormi lângă Andrei pentru că ea ar sta ghemuită și cu spatele la el, acesta s-ar fi arătat mai mult decât încântat de situație, iar Romina este convinsă că el, de fapt, insinua altceva! 

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Romina de la Survivor aruncă bomba! Ce crede cu adevărat Andrei Dascălu despre Roxana Ghiță: „A zis că nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana”

„Am și o părere despre Andrei, nu este cum se vede la televizor. A mai avut și înainte de plecare o chestie. Dormeam lângă Albert și imi picura de pe acoperiș apă. Andrei a venit cu ideea sa dorm lângă el, dar el dormea lângă Marius, iar eu i-am spus că nu dorm între ei. Albert spunea că se mută în lateral și să stăm puțin mai înghesuiți, dar Andrei tot insista.

Eu până la urmă i-am spus că dorm cu genunchii la piept și a zis că e perfect, pentru că stau cu spatele la el și să nu spun acum, că nu vreau să fiu nepoliticoasă, dar s-a insinuat altceva. (...) Nu mi se părea ok să dorm așa între băieți. Eu am mers la o emisiune sportivă, nu m-am dus sa fac altceva”, a declarat Romina la Teo Show.

Marius Crăciun
Marius Crăciun

Romina, despre Marius Crăciun: „Este un bărbat frumos”

Chiar dacă a stat o perioadă foarte scurtă în Republica Dominicană, fără să vrea, Romina s-a atașat și de unul dintre concurenți, cu care își dorește să păstreze legătura și după ce acesta se va întoarce în România. Astfel că, Romina îi ține pumnii strânși lui Marius, pe care îl vede chiar și în marea finală. Fosta Războinică spune că în compania lui și-a petrecut cea mai mare parte din timp, iar Andrei Dascălu ar fi fost chiar „deranjat” de acest lucru. 

Citeste si: Andreea Antonescu, accidentare în timpul Survivor România. Fosta faimoasă arată tot: ”Nu mi-ar fi plăcut să stau pe banca de rezerve”

„Marius era un barbat frumos. Știe și el, i-am spus. Și el a zis că-s drăguță și atât.(...) Eu o sa păstrez legătura cu el amicală, să nu se inteleagă altceva acum. Ce se intamplă după, nu stiu să-ți spun acum”, a mai spus Romina.  


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce studii are Cătălin Moroșanu. Faimosul de la Survivor România 2021 a urmat una dintre cele mai bune facultăți din România

Faimoșii, în lacrimi de bucurie; cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

Musty Camara, declarații neașteptate după revenirea lui Jador la Survivor România! "Jador își cere mereu scuze..."

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Istoria secretă. Tatăl lui Adrian Năstase a fost decorat de Regele Mihai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies