Vedete

Andy de la Puterea Dragostei o place pe Lavinia, dar nu vrea o relație cu ea: „E un suflet bun, dar nu e...”

Andy de la Puterea Dragostei a vorbit despre Lavinia, fata pe care o place și pentru care a intrat în competiție. De ce nu își dorește concurentul o relație cu ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Înainte ca Andy să părăsească Puterea Dragostei din cauza comportamentului agresiv pe care l-a avut față de Roxana, fost lui iubită, el și-a luat la revedere de la ceilalți concurenți. Tânărul nu s-a sfiit să o sărute pe buze pe Lavinia, fata care i-a atras atenția și pentru care și-a dorit să intre în emisiune.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

Citeste si: Brigitte și Pastramă și-au ales verighetele ! Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva momente! Avem imagini exclusive și cu inelul de logodnă!

Citeste si: Imagini incredibile la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu, în brațele Deei! Se întâmplă chiar după ce anunțase relația cu Roxana

„Mi-a venit pe moment și s-a întâmplat. Nu a fost un sărut, a fost un pupat pe gură. Am simțit că mă place de când am intrat în casă. Ne cunoaștem, noi încă vorbim, să vedem acum...Poate o să fie ceva, dar nu știu sigur. Nu vreau să mă grăbesc. M-am aruncat când am intrat și uite la ce s-a ajuns. O iau așa, usor ușor”, a spus Andy despre el și Lavinia, fata pe care o place și cu care a continuat să vorbească și ce a ieșit din emisiune. 

Relația eșuată pe care a avut-o cu Roxana l-a făcut pe tânărul concurent să fie mult mai precaut înainte de a forma un cuplu. 

Andy a spus și ce părere are el despre Lavinia. „E o fată frumoasă, are un suflet foarte bun, dar nu e bine cum e ea. Le-a ajutat pe foarte multe fete de acolo din casă și fetele nu au ținut cont. O să iasă, nu o să mai reziste pentru că nu este atât de puternică psihic. Acolo e mai ceva ca la Exatlon, a spus el. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol