Andy, dezvăluiri șocante! ”Roxana îmi dă și acum mesaje”! Detalii exclusive la două săptămâni de la ieșirea bărbatului din casa Puterea dragostei

Andy Adetu a recunoscut că Roxana, fosta lui iubită din casa Puterea dragostei, îl mai caută și acum

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Andy și Roxana au format, timp de o lună, o pereche foarte frumoasă în casa Puterea Dragostei, iar mulți ar fi băgat mâna în foc că relația lor va avea viață lungă, chiar și după show-ul amoros.

Din păcate, atunci când toată lumea se aștepta la o eventuală logodnă între cei doi, chiar acolo în emisiune, in Turcia, Simina, una dintre concurente, a aruncat bomba! Bruneta a dezvăluit că Roxana ar mai nutri sentimente și pentru un alt bărbat, și anume, Alexander, un competitor din Grecia, venit cu același scop în format, adică de a se îndrăgosti! Diferența era aceea că trebuia să își aleagă o fată din țara lui pentru a rămâne în concurs!

Citeste si: Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică: "La cât de mare e burta, credeam că am gemeni"

Citeste si: Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Smiley: „Ar fi fost ceva mișto între noi, dacă...”

Citeste si: Andreea Marin, declarațiile care spun totul, după doi ani de relație: „Este omul care...”

Andy primește mesaje de la Roxana, chiar dacă a plecat din competiție

În primă fază, Roxana nu a recunoscut nimic, apoi, pusă în fața dovezilor, i-a declarat Andreei Mantea că ea și grecul sunt doar amici, și-au scris, este adevărat, câteva mesaje pe WhatsApp, dar inofensive! Cuvintele ei însă nu l-au convins pe Andy, care a decis să pună capăt relației și nu l-a mai interesat deloc frumoasa femeie! Bărbatul le-a și dezvăluit reporterilor WOWbiz.ro în premieră, la revenirea în țară, că nu mai vrea să audă de fosta parteneră de viață! ”Gata, s-a terminat! Nimic nu mă va determina să revin la sentimente mai bine! De acum, fiecare să meargă pe drumul lui”, a declarat bărbatul.

Totuși, în ciuda faptului că timpul a trecut, sunt deja două săptămâni și jumătate de la venirea în România, Andy primește mesaje de la Roxana! ”Îmi scrie că încă se gândește la mine, că iubirea nu se termină de pe o zi pe alta. Însă, eu știu ce simt și nu mai cred deloc în vorbele ei. E suficient ce s-a întâmplat acolo”, a spus Andy Adetu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: