Andy și None de la Puterea Dragostei, despre Adrian: „În afara emisiunii, i-a dat Ricardo o palmă după ceafă și...” Asta nu s-a văzut la televizor

Andy și None au vorbit la Teo Show despre ce se întâmpla în afara emisiunii și care era relația dintre Adrian și Ricardo. Ce nu s-a văzut la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andy și None au fost invitați la Teo Show. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au vorbit despre ultimele evenimente care au avut loc în Istanbul.

„Nu ne simțim urmăriți, noi am și uitat că sunt camere... Cred că din cauză că nu poți să te odihnești. Eu de când am venit acasă am încercat să nu mă mai uit la emisiune și să mă detașez”, a spus None despre tensiunile de acum de la „Puterea Dragostei”.

Pe de altă parte, Andy pune tensiunile din casă și pe seama faptului că multe persoane caută informații compromițătoare din trecutul concurenților.

Adevărul despre scandalul dintre Adrian și Ricardo

„De la nevoia de a fi în centrul atenție. Eu am fost în casă și în afara emisiunii lui Adrian nu i se auzea gura. Ce stângă, dreaptă?! Nu știu din ce filme vorbește. În afara emisiunii i-a dat Ricardo o palmă după ceafă și nu a mai zis nimic, s-a făcut mic și mai avea puțin și se băga sub bord. Ricardo l-ar fi bătut, ce stângă dreaptă?”, a spus None despre scandalul dintre Adrian și Ricardo.

„De la început Ricardo nu îl suporta pe Adroan pentru că vine cu cuvinte urâte despre raluca. Dar în afara emisiunii nu se întamplă așa ceva. Adrian îl mai lasă puțin pe Ricardo, apoi mai spune ceva de Raluca și Ricardo se aprinde mereu”, a spus și Andy.

Citeste si: Un polițist din Iași a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita în căsătorie. Ce a urmat te lasă cu gura căscată

Citeste si: Interzis minorilor! O poză indecentă cu Larisa de la “Puterea Dragostei” a scăpat pe internet! Doar Adrian trebuia să o vadă

„Vrea să fie în centrul atenției ca să mai ia doi-trei followeri pe Instagram. Dacă ai un caracter frumos, îți atragi voturi, dacă nu, îți atragi urmăritori. S-au luat puțin de gât ca fetele, mai tare s-au bătut Simina și Marinela. Singurul cuplul care a fost în casa aceea și nu va mai fi așa sunt Ștefan și Viorela”, a mai spus None. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: