Un polițist din Iași a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita în căsătorie. Ce a urmat te lasă cu gura căscată

Un polițist din județul Iași a vrut să-i facă iubitei sale o surpriză de proporții: a înscenat un apel la urgențe pentru a o cere în căsătorie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un moment inedit a avut loc în județul Iași. Un polițist a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita de soție. Tănăra, lucrând tot în cadrul Poliției, a mers la intervenție, iar când a ajuns la ”locul cu pricina”, la ”eveniment”, a fost întâmpinată cu un buchet mare de trandafiri și un mesaj de dragoste. Evident, tânăra a acceptat cerea în căsătorie!

Citeste si: Fetiță desfigurată cu un borcan de bulion! Totul a pornit de la o pungă de pufuleți

Citeste si: Anunț important pentru șoferi! Schimbări majore pentru amenzile de circulație

Citeste si: O nouă naștere în showbiz! A devenit mamă a treia oară! Prima fotografie cu bebelușul

„A fost chemată la «intervenţia» vieţii ei. O poliţistă din Iaşi a fost solicitată la o intervenţie 112 în plin centrul Iaşiului. Ce nu ştia ea era faptul că iubitul ei, tot poliţist, i-a pregătit o surpriză de proporţii, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele şi casă de piatră!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Poliţiştii au umor”, alături de o serie de fotografii care au fost șterse ulterior de pe pagină.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: