Ani Cretu, actrita din Vacanta Mare, atac furibund la Raed Arafat, pe tema vaccinarii copiilor! "As matura cu toti pe jos" Ce mesaje i-a lasat lui Arafat

Raed Arafat a avut, in urma cu cateva zile, pe pagina sa de socializare, o postare in care vorbeste despre vaccinare, dupa ce mai multe persoane publice s-au aratat impotriva imunizarii copiilor.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere"Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor. Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!", este o parte din mesajul lui Arafat, care ii indeamna pe parinti ca inainte sa ia o decizie in ceea ce ii priveste pe copiii lor sa se informeze bine. Postarea lui Arafat a strans rapid aproape 400 de mesaje, unele pro, altele contra. Cea care insa a fost cea mai virulenta este actrita Ani Cretu, pe care lumea o cunoaste in special din rolul din Vacanta Mare.fara descriere

Actrita se stie ca este una dintre persoanele care sunt impotriva vaccinarii copiilor, dupa ce baietelul ei a fost afectat de un vaccin.
"Ani este numele meu, actrita de profesie si mama...am un baiat care acum are 3 ani si 9 luni. va intele pe toti cei care ati scris aici. Pe cuvant! Nu credeti in studii si statistici! Nici o problema! Eu pot fi "acuzata" ca mi-am vaccinat copilul (este rusinea mea, vina mea, singurul regret in 38 de ani)", scrie in comentariul sau Ani, care apoi isi povesteste drama prin care trece cu baietelul ei dupa ce acesta a fost vaccinat.

Dar lucrurile se complica dupa acest prim mesaj. Deranjata de faptul ca Raed Arafat nu-i raspunde, Ani Cretu incepe atacul. "Astia pentru care copiii nostri nu exista se pot impusca. Asa ar fi lumea mai buna (...) Asta au tupeul sa scrie EXTREM de deranjati ca persoanele publice instiga la...sau ca sunt formatori de opinie (...) As matura cu toti pe jos", sunt numai cateva din mesajele pe care Ani Cretu le-a lasat pe contul de socializare al lui Raed Arafat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate