Anisia Gafton, una dintre cele mai apreciate actrițe de umor, show dedicat zilei de 15 mai! ”Ieșim o tură, dar cu măscuța pe gură”

Vedete

Anisia Gafton, una dintre cele mai apreciate actrițe de umor, show dedicat zilei de 15 mai! ”Ieșim o tură, dar cu măscuța pe gură”

Anisia Gafton, una dintre cele mai apreciate vedete de la IUmor, a dedicat o melodie, copiată după ”Mărie și Mărioară” pentru data de 15 mai, cea care marchează momentul ieșirii României din starea de urgență.

”Pentru toți izolații și toate izolatele din această pandemie, vă dedic o dedicație... Pentru toți carantinații și toate carantinatele.... Din 15 ieșinm o tură, dar cu măscuța pe gură”, sunt primele versuri ale Anisiei Gafton.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în izolare. A lăsat în urmă o fetiță de un an

Citeste si: Preotul Petru Gavril si fiica lui, Anisia, condusi pe ultimul drum. Ce s-a vazut la inmormantarea preotului

Citeste si: Durere fără margini printre actori. A murit unul dintre starurile filmului

Imitând, la modul dezordonat, vedetele muzicii populare, Anisia Gafton nu a făcut rabat la referirile pe care, probabil, le simte toată lumea ca fiind dificile în această perioadă. ”Fir-ar al dracului de boală/ Nici Copii nu-s la școală/ Fir-ar al dracului de boală/ Statul în casă mă omoară/ Dar din 15, pot să ies/ Nu de tot, dar puțin des”, cântă Anisia Gafton.

Mai mult, vedeta de la IUmor a avut grijă să enumere și avantajele ieșirii din starea de urgență, adică mersul la frizerie, la biserică și, normal, a făcut și câteva aluzii la felu românilor de a fi, în funcție de zona din care provin.

 

Anisia Gafton, dată afară de Antena 1

Fosta colegă a lui Dan Capatos, Anisia Gafton, s-a făcut remarcată la Pro Tv. Moldoveanca a participat  la „Românii au talent”, show de talente de unde s-a ales cu 10.000

de euro, premiul de originalitate. Ieşeanca a încântat publicul cu bancuri despre juraţii şi prezentatorii show-ului de la PRO TV şi a încercat acelaşi glume la late-night show-ul de la Antena 1, la care se pare că i-au lipsit sarea şi piperul.

Surse din interiorul postului povesteau pentru Click! că blonda Anisia Gafton încasa 1.000 de euro pe lună pentru locul ei pe canapea alături de Cătălin Bordea.