Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în izolare. A lăsat în urmă o fetiță de un an

Un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie s-a sinucis în izolare de dorul familiei și mai ales a fetiței sale de un an an.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus face numeroase victime în lume și nu doar efectelor provoate de boală, ci și din cauza depresiei care poate veni odată cu izolarea la domiciliu. Este și tristul caz al lui Red Gale, un tânăr de doar 21 de ani din Marea Britanie care nu a mai rezistat să stea izolat departe de familia sa și și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Purtarea măștii este obligatorie! Ludovic Orban, despre stocurile de măști chirurgicale: „Va trebui ca până în 15 mai să producem cantităţi semnificative”

Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în izolare. Cu cine a vorbit pentru ultima oară

Tânărul a ținut legătura pe toată perioada izolării și ultima persoană cu care a stat de vorbă a fost mama lui. În ultima discuție Red s-a plâns de cât de greu îi este să stea departe de familie și mai ales de fiica de doar un an.

Citeste si: Vești bune de la un medic renumit: „Coronavirus tinde să dispară singur”

Polițiștii ajunsi la locul crimei au găsit un bilet de adio în care Red a explicat de ce a recurs la acest gest necugetat.

„Avea atâția prieteni care țineau la el, la fel și familia, dar când s-au impus aceste reguli de izolare el și-a pierdut punctul de sprijin”, a declarat sora tânărului.

fara descriere

Citeste si: Ce au discutat Anisie și Iohannis. Ce s-a decis în privința elevilor

Cazul tânărului a fost făcut public și familia tânărului a demarat mai multe proceduri pentru sprijinirea elor care se află în depresie din cauza izolării la domiciliu. În plus, doctorul Warren Lloyd, directorul clinic pentru sănătate mintală la Hywel Dda University Health Board, a ținut să spună că în această perioadă, consilierea și serviciile pentru sănătate mintală sunt esențiale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate