Anna Lesko a răbufnit pe Facebook după ce s-a scris despre ea că este vulgară: „Sunt o mamă singură și îmi câștig existența prin...”

Anna Lesko a publicat un mesaj acid pe pagina ei ca răspuns la acuzațiile ce i s-aua dus în utlima vreme.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Cântăreața nu se sfiește să publice pe pagina ei de Instagram fotografii și fimulțe în care apare îmbrăcată în ținute extrem de sumare.

Recent, a publicat un video în care apare în bucătărie îmbrăcată extrem de sexy și pe tocuri, iar imaginile au stârnit revolta în rândul gospodinelor. Criticile nu au întârziat să apară, așa că Anna Lesko a dat un răspuns pe măsură.

fara descriere

Anna Lesko a răbufnit după ce i s-a spus că este vulgară

„Tu, haterita, sexualitatea îţi trezeşte teamă, nu eşti capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile şi neliniştea, restricţîi culturale şi familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îţi laşi corpul să vorbească. Eşti o femeie în captivitate, prinsă în capcană sexualităţii reprimate. Nu-i aşa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (cu**ă, tâ**ă, stricată, concubina, vrăjitoarea), decât să te confrunţi cu profunzimea îndoielilor tale personale.

Ai uitat sa te iubesti pe tine,nu mai vrei de fapt sa te mai placi. Dai vina pe copil pt corpul tau dezordonat,invinuiesti barbatul pt depresiile si complexele tale, cauti oriunde motive pt nefericirea ta dar raspunsurile tot la tine sunt si tot tu poti schimba asta. Stai si te complaci intr o situatie sau alta te acresti pe zi ce trece, te constipi,iti cresti copii conform starilor iar barbatul nu te mai suporta. Si ghici ce?! Tu tot mai dependenta devii de el iar el drept raspuns te respinge. Tu suparata, ciufulita, umflata de plans, molfaind cu gura plina de carbohidrat asezonat cu un mezel, indesi mancarea cu degetul aratator fara sa constientizezi sursa ta de discomfort emotional, plina de reprosuri dar fara sa cauti solutii te pui in fata gadgetului sa "navighezi" prin online si imi trantesti cate o "scrisoare"electronica, bogata in morala, sfaturi cum sa imi cresc copilul,ce educatie sa ii dau si cat de grav este ca m am despartit de tatal copilului meu.

fara descriere


Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…) Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat-o în dealungul anilor. Evident că „boală” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să-l citeşti printre rânduri.(…)
Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mama imorală. Serios?! Cine eşti tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mama, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce ştii tu despre mine?! Nimic! Nu poţi forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei.

Citeste si: Dj Vinnie, tatăl copilului Annei Lesko, singurele declarații despre despărțirea de artistă: „Dintre noi doi, ea are experiența necesară pentru a...”

Nu îţi face griji pentru Adam, fiul meu, care fii sigură că primeşte o educaţie aleasă. Am mare grijă să îi insuflu importanţa familiei, rolul meu şi al tatălui sau în viaţă lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiiului nostru(…). Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da sunt o mamă singură şi nu este uşor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze”, acesta a fost o parte a mesajului transmis de Anna Lesko.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate