Dj Vinnie, tatăl copilului Annei Lesko, singurele declarații despre despărțirea de artistă: „Dintre noi doi, ea are experiența necesară pentru a...”

Dj Vinnie a refuzat să facă dezvăluiri legate de despărțirea de Anna Lesko.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Anna Lesko și DJ Vinnie au format un cuplu timp de opt ani de zile. Pe data de 30 martie 2014 ei au devenit părinți pentru prima oară și nimic nu prevestea că aveau să se despartă. Nu se știe dcu exactitate motivul pentru care au luat această decizie, dar la începutul verii frumoas artită a fost surprinsă în club, sărutându-l pe Mike Diamondz. Mulți cred că acesta ar fi motivul pentru care artista și partenerul ei de viață ar fi pus punct relației.

Întrebat despre despărțirea de Anna Lesko, DJ Vinnie a refuzat să comenteze situația.

”Eu nu sunt o persoană publică, dar Anna este. Astfel, orice discuție, explicație, răspuns, nu poate avea repercusiuni decât în avantajul sau dezavantajul Annei. Nu consider că este corect din partea mea să vorbesc într-un mod oficial despre subiectele publice ce o privesc. Dacă aveți întrebări, ar trebui să luați legătura cu Anna. Dintre noi doi, ea are cu siguranță experiența necesară pentru a gestiona corect această relație media”, a declarat Adrian Neniță, pentru Cancan.

Citeste si: Loredana Chivu, terorizată timp de 7 ore de un bărbat! Mărturiile vedetei

fara descriere

Primele declarații ale lui Mike Diamondz după sărutul cu Anna Lesko

Deși s-au sărutat pătimaș, Mike Diamondz neagă că ar avea o relație amoroasă cu Anna Lesko. A recunoscut, însă, că se simte atras de ea.

„Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa. Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie. Am ajuns acasă singur şi am cercetat problema. Eu cu Anna mă ştiu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală şi eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeaşi atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu îşi păstrează distanţa e un semn”, a spus Mike Diamondz în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate