Anna Roman, de urgenţă la spital, în Dubai! Medicii vor să o interneze

Anna Roman a plecat în Dubai să se relaxeze, dar, din păcate, a ajuns la spital! Modelului i s-a făcut rău, astfel medicii decidând să o interneze.

Autor: A.V.

Annei Roman i s-a făcut rău în timp ce se afla în vacanţă în Dubai, alături de mama sa şi două prietene. Modelul a ajuns de urgenţă la spital, în ţara luxoasă, iar medicii au dorit să o interneze de urgenţă, pentru a i se face investigaţii amănunţite.

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu nu a dorit să fie internată în spial şi a plecat din spital, pe propria semnătură, chiar dacă medicii au fost sceptici, conform unui jurnal de ştiri. 

 

 

Modelul are însă planuri mari legate de viitorul ei apropiat şi nu exclude să devină mamă

„Îmi plac copiii foarte mult, îi ador. Pe Anastasia, fiica prietenei mele Anda o iubesc ca pe copilul meu.

Eu vreau să am minim trei. Am fost invidioasă pe copiii care aveau fraţi. Mi-ar plăcea să am o familie mare. Mă gândesc la inseminare artificială, aşa că viitorul meu soţ trebuie să mă accepte aşa. Îmi doresc tripleţi şi ştiu că inseminarea ar fi calea cea mai sigură căci natural, e mai greu să faci trei odata. Mi-ar plăcea chiar si sa infiez un copil chiar dacă nu sunt căsătorită.
Indiferent de situaţia sentimentală, cand voi fi aşezată din punct de vedere financiar, voi adopta. Pentru tripleţi insă, clar va trebui să fiu căsătorită. Mi-ar plăcea să adopt chiar şi un copil de culoare, cine ştie, poate în vreo vacanţă de-a mea o să întâlnesc minunea aia mică pe care mi-o doresc”
, a spus Anna Roman.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Se schimbă legea! Ce rişti dacă vei parca pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Tabloul PICASSO, furat acum 5 ani, a fost găsit îngropat în Tulcea. Descoperirea a fost făcută în urma unui pont anonim

Momente grele pentru iubita lui Iulian Pîtea! Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic, la un pas de eliminare! Ce s-a întâmplat

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies