Anna Roman, de urgenţă la spital, în Dubai! Medicii vor să o interneze

Anna Roman a plecat în Dubai să se relaxeze, dar, din păcate, a ajuns la spital! Modelului i s-a făcut rău, astfel medicii decidând să o interneze.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Annei Roman i s-a făcut rău în timp ce se afla în vacanţă în Dubai, alături de mama sa şi două prietene. Modelul a ajuns de urgenţă la spital, în ţara luxoasă, iar medicii au dorit să o interneze de urgenţă, pentru a i se face investigaţii amănunţite.

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu nu a dorit să fie internată în spial şi a plecat din spital, pe propria semnătură, chiar dacă medicii au fost sceptici, conform unui jurnal de ştiri. 

 

 

Modelul are însă planuri mari legate de viitorul ei apropiat şi nu exclude să devină mamă

„Îmi plac copiii foarte mult, îi ador. Pe Anastasia, fiica prietenei mele Anda o iubesc ca pe copilul meu. Eu vreau să am minim trei. Am fost invidioasă pe copiii care aveau fraţi. Mi-ar plăcea să am o familie mare. Mă gândesc la inseminare artificială, aşa că viitorul meu soţ trebuie să mă accepte aşa. Îmi doresc tripleţi şi ştiu că inseminarea ar fi calea cea mai sigură căci natural, e mai greu să faci trei odata. Mi-ar plăcea chiar si sa infiez un copil chiar dacă nu sunt căsătorită. Indiferent de situaţia sentimentală, cand voi fi aşezată din punct de vedere financiar, voi adopta. Pentru tripleţi insă, clar va trebui să fiu căsătorită. Mi-ar plăcea să adopt chiar şi un copil de culoare, cine ştie, poate în vreo vacanţă de-a mea o să întâlnesc minunea aia mică pe care mi-o doresc”, a spus Anna Roman.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate