WOW

Antonia s-a pozat goala in pat! Fotografia a starnit un intreg razboi intre fanii vedetei!

Antonia este una din cele mai frumoase femei din Romania, iar fotografiile ei starnesc de fiecare data reactii din partea fanilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Antonia s-a pozat goala in pat! Fotografia a starnit un intreg razboi intre fanii vedetei!icon photo
 
Frumoasa si cu o silueta de invidiat, Antonia nu se sfieste sa pozeze sexy. Desi a dat nastere a trei copii, cantareata arata fabulos si recent si-a innebunit fanii cu o fotografie in care apare goala in pat, invelita doar partial. 
 
Relaxata si cu o tigara in mana, iubita lui Velea a starnit admiratia tuturor celor care o urmaresc. "Esti minunata!", "Tocmai ai facut fumatul sa para misto...cum?", au fost doua dintre measjele pe care ea le-a primit. 
 
Unii au criticat-o pe Antonia pentru faptul ca, mamica fiind, a pozat goala. "Frumos exemplu pentru copiii tai, foarte frumos. Ce le-ai spus: "Stiti dragilor, astazi mama voastra a pozat goala"? Glumesc, ca doar nu le-ai spus. Vai si amar de tine", i-a transmis o tanara. Cantareata nu a fost afectata de aceste cuvinte si a raspuns ironic "Fix asa le-am spus". Un numar mare de fani au pus-o la zid pe cea care a judecat-o pe Antonia pentru fotografie. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune