WOW

Antonia s-a pozat goala in pat! Fotografia a starnit un intreg razboi intre fanii vedetei!

Antonia este una din cele mai frumoase femei din Romania, iar fotografiile ei starnesc de fiecare data reactii din partea fanilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Antonia s-a pozat goala in pat! Fotografia a starnit un intreg razboi intre fanii vedetei!icon photo
 
Frumoasa si cu o silueta de invidiat, Antonia nu se sfieste sa pozeze sexy. Desi a dat nastere a trei copii, cantareata arata fabulos si recent si-a innebunit fanii cu o fotografie in care apare goala in pat, invelita doar partial. 
 
Relaxata si cu o tigara in mana, iubita lui Velea a starnit admiratia tuturor celor care o urmaresc. "Esti minunata!", "Tocmai ai facut fumatul sa para misto...cum?", au fost doua dintre measjele pe care ea le-a primit. 
 
Unii au criticat-o pe Antonia pentru faptul ca, mamica fiind, a pozat goala. "Frumos exemplu pentru copiii tai, foarte frumos. Ce le-ai spus: "Stiti dragilor, astazi mama voastra a pozat goala"? Glumesc, ca doar nu le-ai spus. Vai si amar de tine", i-a transmis o tanara. Cantareata nu a fost afectata de aceste cuvinte si a raspuns ironic "Fix asa le-am spus". Un numar mare de fani au pus-o la zid pe cea care a judecat-o pe Antonia pentru fotografie. 
 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune