WOW

Antonia s-a pozat goala in pat! Fotografia a starnit un intreg razboi intre fanii vedetei!

Antonia este una din cele mai frumoase femei din Romania, iar fotografiile ei starnesc de fiecare data reactii din partea fanilor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Frumoasa si cu o silueta de invidiat, Antonia nu se sfieste sa pozeze sexy. Desi a dat nastere a trei copii, cantareata arata fabulos si recent si-a innebunit fanii cu o fotografie in care apare goala in pat, invelita doar partial. 
 
Relaxata si cu o tigara in mana, iubita lui Velea a starnit admiratia tuturor celor care o urmaresc. "Esti minunata!", "Tocmai ai facut fumatul sa para misto...cum?", au fost doua dintre measjele pe care ea le-a primit. 
 
Unii au criticat-o pe Antonia pentru faptul ca, mamica fiind, a pozat goala. "Frumos exemplu pentru copiii tai, foarte frumos. Ce le-ai spus: "Stiti dragilor, astazi mama voastra a pozat goala"? Glumesc, ca doar nu le-ai spus. Vai si amar de tine", i-a transmis o tanara. Cantareata nu a fost afectata de aceste cuvinte si a raspuns ironic "Fix asa le-am spus". Un numar mare de fani au pus-o la zid pe cea care a judecat-o pe Antonia pentru fotografie. 

Galerie foto