Antonia se pregatește de cel de al patrulea copil?”Suntem foarte fericiți!”

Antonia nu exclude varianta de a mai avea un copil, cu atât mai mult ca relația sa cu Alex Velea merge excelent.

Distribuie pe:

fara descriere

Antonia, artista care a uimit o lume întreagă prin frumusețea sa răvășitoare, este , cu siguranta, o mare iubitoare de copii. În acest moment, Antonia este mândra mama a trei copii: Maya, fetița rezultată din casnicia cu Vicenzo Catellano, și doi băieți, Akim si Dominic, din actula sa relație cu Alex Velea. Maya locuiește împreună cu tatăl său, Vicenzo, în Italia.

Cântăreața o vizitează pe Maya de fiecare dată când are psoibilitatea. E foarte mândră de cum a crescut micuța și, din câte se pare, îi va calca pe urme.
„În Italia am fost recent, cu Alex. Maya crește, este foarte deșteaptă, foarte talentată, cântă, dansează și se uită la foarte multe tutoriale de machiaj pe youtube”, a declarat Antonia, scrie avantaje.ro.

Citeste si: Povestea dramatică a unei îndrăgite cântărețe! A fost la un pas să renunțe la muzică din lipsa banilor: “Eu nu am avut posibilități“. Ce sacrificii a făcut pentru a-și îndeplini visul

Citeste si: Moarte bizară în timpul unei sesiuni de videochat! Clientul a plătit și apoi a privit-o dându-și ultima suflare pe fata de doar 21 de ani

Urmeaza un al patrulea copil?

Antonia nu exclude varianta de a mai avea un copil, cu atât mai mult că se înțelege excelent cu Alex Velea. În acest moment, însă, dorește să se focalizeze pe viața sa profesională.
„Momentan nu, dar poate în viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot, gata, nu mai vreau deloc, dar momentan este destul, mai ales că noi muncim foarte mult, dar suntem foarte fericiți în formula asta”.

Citeste si: Un TIR încărcat cu 20 de tone de ciocolată a plonjat șase metri în răul Olt! Primele declarații ale polițiștilor

Alex Velea îi dă clasă Antoniei la câştigurile din muzică.

Ultimele rezultate de la Registrul Comerţului, valabile pentru 2018, arată o diferenţă uriaşă între cele două firme. Astfel, „Goldenboyconcept SRL” a făcut un profit net de 383.896 lei, cel mai mare de la înfiinţare, în timp ce „Antonia Music SRL” a bifat un câştig de doar 77.307 lei, de cinci ori mai mic decât cel al firmei lui Alex Velea.

Mai multe despre acest subiect aici.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate