Stiri

Anunţ de la meteorologi! Urmează urgia în luna noiembrie. Vor fi temperaturi de îngheţ

Meteorologii au făcut un anunţ important în legătură cu condiţiile meteorologice care vor urma în perioada următoare a lunii noiembrie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Anunţ de la meteorologi! Urmează urgia în luna noiembrie. Vor fi temperaturi de îngheţ

Luna noiembrie este o luna de tranziţie între toamnă şi iarnă, iar acest lucru se simte şi în termometre. Meteorologii au făcut un anunţ nu foarte îmbucurător pentru oameni, şi anume faptul că temperaturile scad treptat, vor apărea ploi, dar şi ninsori pe alocuri.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în luna noiembrie în zonele de câmpie şi de deal din Muntenia, Oltenia, Moldova, Banat, Crişana şi Maramureş temperaturile vor varia între 4 şi 6 grade Celsius, iar în Bucovina, Transilvania şi Subcarpaţii Moldovei vor fi temperaturi între 2 şi 4 grade Celsius, informează hotnews.ro.

De asemenea, în zonele montane temperaturile vor fi scăzute, trecându-se de pragul de zero grade. În zonele până în 1500 de metri, vor fi între -2 şi 2 grade Celsius, iar în zonele montane de peste 1500 de metri, temperaturile vor fi sub -4 grade Celsius. 

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune