Anunţ de la meteorologi! Urmează urgia în luna noiembrie. Vor fi temperaturi de îngheţ

Meteorologii au făcut un anunţ important în legătură cu condiţiile meteorologice care vor urma în perioada următoare a lunii noiembrie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Luna noiembrie este o luna de tranziţie între toamnă şi iarnă, iar acest lucru se simte şi în termometre. Meteorologii au făcut un anunţ nu foarte îmbucurător pentru oameni, şi anume faptul că temperaturile scad treptat, vor apărea ploi, dar şi ninsori pe alocuri.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în luna noiembrie în zonele de câmpie şi de deal din Muntenia, Oltenia, Moldova, Banat, Crişana şi Maramureş temperaturile vor varia între 4 şi 6 grade Celsius, iar în Bucovina, Transilvania şi Subcarpaţii Moldovei vor fi temperaturi între 2

şi 4 grade Celsius, informează hotnews.ro.

De asemenea, în zonele montane temperaturile vor fi scăzute, trecându-se de pragul de zero grade. În zonele până în 1500 de metri, vor fi între -2 şi 2 grade Celsius, iar în zonele montane de peste 1500 de metri, temperaturile vor fi sub -4 grade Celsius. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluire neaşteptă despre Borcea! Un cunoscut aduce acuzaţii grave la adresa lui: „Dădea contracte de 10.000 şi nu plătea nimic la stat”

Alertă în Oradea! Un tânăr a furat bani de la un bancomant şi a fost surprins de camerele video. Tu l-ai văzut?

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

ALERTĂ totală în Europa! Informația momentului despre noua tulpină de COVID. Boris Johnson a făcut anunțul

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Studiu. Noua tulpină de coronavirus, cu 30% mai mortală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies