Anunț de ultimă oră despre pensii. Ce se întâmplă cu banii românilor înainte de sărbătorile pascale!

În mijlocul situației de criză pe care o traversează România la momentul actual, românii sunt îngrijorați că nu își vor primi pensiile la timp, mai ales că se apropie sărbătorile pascale.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Anunț de ultimă oră despre pensii. Ce se întâmplă cu banii românilor înainte de sărbătorile pascale!
pensii

Românii își vor primi pensiile înaintea sărbătorilor pascale

Autoritățile susțin, însă, că nu este cazul ca pensionarii să își facă probleme. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat marți faptul că românii își vor primii banii înaintea sărbătorilor pascale.


In articol:

”În România cei care nu au venit sunt in responsabilitatea autorităților locale. Vom lua măsuri care să vină în sprijinul acestor oameni.

Avem intenția, dar depinde de disponibilul de cash, în niciun caz pensiile nu vor întârzia. La momentul în care vom lua o decizie voi anunța oficial, facem mai multe analize în acest sens, există disponibilitate și de la Poșta Română. Am insistat, am cerut si am toate asigurarile ca oamenii isi vor primii pensiile la timp. Cei pe card la data stabilita, si cei numerar”, a declarat ministrul.

Șomajul tehnic. De mâine sunt așteptate solicitările angajaților

În ceea ce privește somajul tehnic, Violeta Alexandru a anunțat că începand de mâine sunt așteptate solicitarile angajatiilor la ANOFM in vederea depunerii celor 2 documente.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

„Plata se va face conform legii in 15 zile, dar mi-am rugat colegii, acolo unde au fost probleme le-am rezolvat si am asigurarea ca platile se vor face imediat ca angajatorii sa-si plateasca angajatii.

Anunț de ultimă oră despre pensii. Ce se întâmplă cu banii românilor înainte de sărbătorile pascale!
Violeta Alexandru

Pe de alta parte, celelalte forme de munca se vor prezenta tot de maine. Odata ce luna martie s-a inchis cu o declaratie respectiv cu o cerere prin care vor solicita, nu este necesara deplasarea. Angajatorii pot sa trimita prin email, iar cei care sunt in alte forme de munca vor trimite cele 2 documente prin email catre AJPSI-uri. Dacă vă fi o nouă reglementare, vom fi pregătiți” , a declarat Violeta Alexandru.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se întâmplă cu mijloacele de transport în comun! Anunțul făcut de Gabriela Firea

Vești bune pentru iubitorii de jocuri! Cum arată "sub capotă" PS5 și Xbox Series X | VIDEO

Daniela Crudu, ipostaza în care fanii credeau că nu o vor vedea niciodată. Cum s-a lăsat filmată fosta asistentă tv

Primul caz de coronavirus la Metrorex! Este vorba de un controlor de acces din stația Laminorului

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies