Vedete

Anunt facut de Oana Roman, la 4 ani de cand s-a maritat cu Marius Elisei! Vedeta este pregatita sa poarte din nou rochia de mireasa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anunt facut de Oana Roman, la 4 ani de cand s-a maritat cu Marius Elisei! Vedeta este pregatita sa poarte din nou rochia de mireasaicon photo

Oana Roman vrea sa marcheze fiecare moment special din viata ei, asa cum se cuvine. La aproape 4 ani de la ziua nuntii, atunci cand ea si Marius Elisei si-au unit destinele, vedeta vrea sa pregateasca un eveniment aparte.


Unul din motivele care au facut-o pe Oana Roman sa isi doreasca o petrecere aniversara de amploare are de-a face cu faptul ca ziua nuntii nu a iesit asa cum si-ar fi dorit, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta pe atunci."Încep să fiu deja usor stresata pentru evenimentul pe care il organizez vineri ! Eu Si Marius împlinim 4 ani de la nunta si pentru ca nunta a avut loc la doar 3 saptamani dupa ce ma operasem ca sa mi salvez viata, totul a fost făcut în mare grabă si nu am reusit sa ne distrăm prea tare , anul asta o facem lată.
Facem o super petrecere cu prieteni ca sa ne distrăm pe cinste. Voi purta si o rochie ce va fi asa cum mi as fi dorit sa fie rochia de mireasa care nu a iesit atunci fix cum am visat o.
Avem o locaţie de 5 stele si sper ca si prietenii vor fi alături de noi",
a transmis Oana Roman.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune