Vedete

Anunt facut de Oana Roman, la 4 ani de cand s-a maritat cu Marius Elisei! Vedeta este pregatita sa poarte din nou rochia de mireasa

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Oana Roman vrea sa marcheze fiecare moment special din viata ei, asa cum se cuvine. La aproape 4 ani de la ziua nuntii, atunci cand ea si Marius Elisei si-au unit destinele, vedeta vrea sa pregateasca un eveniment aparte.

Unul din motivele care au facut-o pe Oana Roman sa isi doreasca o petrecere aniversara de amploare are de-a face cu faptul ca ziua nuntii nu a iesit asa cum si-ar fi dorit, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta pe atunci.


"Încep să fiu deja usor stresata pentru evenimentul pe care il organizez vineri ! Eu Si Marius împlinim 4 ani de la nunta si pentru ca nunta a avut loc la doar 3 saptamani dupa ce ma operasem ca sa mi salvez viata, totul a fost făcut în mare grabă si nu am reusit sa ne distrăm prea tare , anul asta o facem lată.
Facem o super petrecere cu prieteni ca sa ne distrăm pe cinste. Voi purta si o rochie ce va fi asa cum mi as fi dorit sa fie rochia de mireasa care nu a iesit atunci fix cum am visat o.
Avem o locaţie de 5 stele si sper ca si prietenii vor fi alături de noi",
a transmis Oana Roman.

Galerie foto 
Loading...