Anunț incredibil, la cinci ani de la accidentul lui Michael Schumacher! Chiar fiul său a dat vestea cea mare

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a făcut un anunț incredibil, la cinci ani de la accidentul tatălul său. Ce spune tânărul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La aproape șase ani de la teribilul accident al lui Michael Schumacher, fiul marelui pilot vine cu vești bune.

Mich Schumacher, care era doar un adolescent în momentul în care tatăl său a suferit un accident grav la ski, îi calcă pe urme părintelul său celebru.

La 20 de ani, Mick debutează în Formula 1, acesta fiind visul cel mai mare. Pe 2 sau 3 aprilie, fiul lui Schumacher urmeazî să testeze un monopost Alfa Romeo în Bahrain.

fara descriere


„Eu sunt încântat de acest parteneriat cu Ferrari, viitorul meu în sportul auto se ‘scrie cu litere roşii’. Este un un nou pas în direcţia bună şi nu pot decât să profit de imensa expertiză acumulată aici. Voi face tot posibilul pentru a-mi îndeplini visul, acela de a pilota în Formula 1. Este mai mult decât evident că Ferrari are un loc aparte în inima mea de când m-am născut, dar şi în inima familiei mele”, a adăugat Schumacher jr.

Citeste si: Carmen Harra, premoniții de ziua ei: „Vreau să prevestesc...”

Citeste si: Lovitură de teatru! Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a condus-o la moarte pe judecătoarea din Constanța!

Citeste si: Cristi Borcea a avut o “menajeră” în închisoare: “Eram cu Borcea și zicea: “Uite-l pe filipinezul nostru”. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut” | DEZVĂLUIRI

fara descriere

Mick Schumacher, 20 de ani, a câştigat anul trecut Formula 3 Europeană, iar în acest sezon participă în Formula 2, anticamera Marelui Circ. El face deja parte din academia Ferrari de dezvoltare a carierei tinerilor piloţi.

Michael Schumacher, tratat de peste cinci ani în locuința sa din Geneva

Ultimele informaţii despre starea lui Schumacher au apărut în septembrie 2017, când au apărut zvonuri că fostul pilot şi-ar putea continua tratamentul la o clinică privată din SUA, sub supravegherea unui specialist în probleme neurologice.

În noiembrie 2017, un apropiat al familiei Schumacher preciza că soţia şi copiii fostului pilot "cred în continuare într-un miracol medical".

În prezent, Schumacher continuă reabilitarea în locuinţa sa din Geneva.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate