Vedete

Anunt ingrijorator. Celebrul "Giani" se confrunta cu grave probleme de sanatate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anunt ingrijorator. Celebrul "Giani" se confrunta cu grave probleme de sanatateicon photo
Constantin Dita, actorul care ii da viata personajului indragit de o tara intreaga, "Giani", este nevoit sa se retraga din spectacolele programate.

Actorul a facut anuntul pe pagina lui de Facebook si a marturisit ca sanatatea lui este una subreda.

 "Anunţ cât se poate de important:
Anul acesta nu o să particip la spectocolul de la Sala Palatului.


 M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiţi, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate...

Nu vreau să întru în detalii medicale, dar pot să spun că am aşteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăţi.

Din păcate, nu e cazul, sunt în pline investigaţii în încercarea de a descoperi cauza. Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoşi şi sper că toată povestea asta complicată o să dispară şi poate o să ajung să fac şi glume pe tema asta.
 Sper din tot sufletul să mă înţelegeţi"
, a scris actorul.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune