Oana Zavoranu a vorbit pentru prima oara despre copil si sarcina. Cum a decis bruneta sa-si aduca bebelusul pe lume

Autor: A.M.

Oana Zavoranu s-a transformat in cel mai mare dusman al mamicilor care militeaza pentru alaptatul in public. Bruneta a marturisit ca la un post de televiziune ca nu este de acord ca mamele sa isi hraneasca copiii in spatii publice, considerand ca este lipsit de bun simt, iar pentru copil, un mediu nepotrivit.
Mai mult, Oana a marturisit ca atunci cand se va hotari sa faca un copil, va apela la o mama surogat.

  “Ştiu că Alex îşi doreşte să devină tătic. Da, dar nu îşi doreşte să mă vadă cu ţâţa în gura ăluia să mă morfole cum stăm noi de vorbă aşa, hop, să-i bag ţâţa în gură. Sau pe stradă. Eu voi apela la mamă purtător! Să stea alta să i se umfle picioarele, să aibă greţuri, să vomite, să i se facă rău. În Ucraina e legalizată treaba, o ai sub control pe respectiva, e al tău pentru că este din ovulul tău şi din spermatozoidul soţului tău. De înfiat, să mă ierte Dumnezeu, n-aş înfia.

Că nu ştii ce copil de beţiv sau de criminal e. Lasă, mai bine dacă-mi dă în cap să-mi dea al meu nu altul. La un moment dat am vorbit cu Alex, el îşi doreşte un copil, şi sincer mi-ar plăcea şi mie un băieţel, să semene cu mine, să-i pun şapcă, să-l îmbrac aşa ca pe un golan...

Să-i schimbi pampersul. Ah, nu... Cineva trebuie să facă şi lucrurile astea.", a declarat vedeta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies