Vedete

Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la noi si-a inceput ziua facand un anunt important si anume, faptul ca va pleca, pentru o perioada, din televiziune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"icon photo
Andreea Marinescu, caci despre ea vorbim, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, astfel ca in aceasta dimineata si-a anuntat prietenii virtuali ca va intra in concediu. 
Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"

"Buna dimineata! Azi e ultima dimineata impreuna! Copilul se pregateste sa ne cunoastem asa ca ... intru in concediu! Mihai s-a gandit sa incep ziua cu o surpriza ... o nectarina minunata de la el ..pentru mine! In curand se intoarce cealalta mamica:Lavinia. Pana atunci insa va las pe mainile lui! Va imbratisez cu tot dragul!", a scris ea in dreptul imaginii in care apare Mihai, colegul ei de platou de la stiri. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune