Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: „Sunt în prag de atac cerebral!” Vezi ce s-a întâmplat în creierul său după loviturile primite de la motociclistul Teo Emi!

Acum câţiva ani s-a aflat despre anunţul dramatic făcut de Mircea Badea.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

În 2014, anunţul dramatic făcut de Mircea Badea a şocat opinia publică. ”Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez.

Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cu un aparta de măsurat căpocul... În limbaj popular, dacă ar fi măsurat turaţiile creierului, presupunând că ar fi un motor, aparatul respectiv a număratîn mai mulţi ani de funcţionare, maxim 75.000 de unităţi, eu aveam peste 3 milioane.  Medicul a crezut că s-a stricat aparatul, l-a recalibrat. Nu e un semn bun”,  a spus Mircea Badea. În ciuda acestor probleme, el a riscat atunci când s-a expus loviturilor primite de la Teo Emi.( vezi care a fsot prima reacţie a familiei lui Mircea Badea după ce acesta a fost făcut KO de motociclist)

Citeste si: Interviu exclusiv cu Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea în 5 secunde! ”Sper că și-a învățat lecția” VIDEO

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Citeste si: Mircea Badea și Tedi Emi, luptătorul care l-a făcut KO, scandal în plină stradă: „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, de o să intru la pârnaie 10 ani”

Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: "Scăfârliei lui Mircea Badea i s-a imprimat o accelerație bruscă" 

„Pentru bătaia asta de cinci secunde, este absolut strigător la cer să pui un amator în ring să se bată fără cască de protecție.

Dacă murea Mircea Badea? Cine era tras la răspundere? Cine ajungea la pârnaie? Că nu e vorba de un meci oficial, în cadrul unui circuit aprobat, în cadrul unei federații, cu o tonă de hârtii semnate și aprobări luate....Din imaginile filmate de sus, parcă s-ar vedea, pe la secunda 36-37, mișcarea accelerată a capului omului de televiziune Mircea Badea. Aș putea paria că genunchiul a nimerit bărbia, dar nu se vede foarte clar unde a fost lovit. Unii susțin că i-ar fi nimerit gâtul în zona carotidei. E posibil și așa ceva. Demonstrația mea arată ce s-ar întâmpla în cazul unei lovituri la bărbie. În cazul în care a fost așa, succesiunea micro-evenimentelor e următoarea. În primele milisecunde de după încasarea loviturii, scăfârliei lui Mircea Badea i s-a imprimat o accelerație bruscă, urmată, după o fracțiune de secundă, de o decelerație, la fel de bruscă, provocată de mușchii, oasele și tendoanele care, de regulă, îl ajută pe omul de televiziune să-și țină capul pe umeri”, au scris cei de la vice.com.

Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: "Șocul loviturii a făcut ca emisferele sale cerebrale să plece la plimbare"  

Acesta a fost anunţul dramatic făcut de Mircea Badea. „Creierul lui Mircea Badea, la fel ca la toate creaturile Homo Sapiens, „plutește” în interiorul cutiei craniene în lichidul cefalo-rahidian. Șocul loviturii de genunchi a făcut ca emisferele sale cerebrale să plece la plimbare prin cutia craniană. Această deplasare produce, de regulă, leziuni atât în punctul de impact, cât și în regiunea opusă („leziuni de contraimpact”). Pentru o mai bună vizualizare, recomand punerea unui ou într-un borcan umplut pe jumătate cu apă. Astupă gura borcanului cu un capac. Scutură puternic borcanul. Mircea Badea a zăcut la podea mai bine de două minute. Din imagini vezi cum și-a mișcat mâna abia după un minut și jumătate. Este foarte posibil ca Mircea Badea să fi suferit, în acele momente ceea ce medicii denumesc „amnezie posttraumatică” (momentul în care pui întrebările fundamentale de tipul: „Cine sunt? sau „Unde mă aflu?”), au încheiat cei de la vice.com.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prima apariție TV a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut K.O. de Teodor Emi, în public

”Călăul” lui Mircea Badea, prieten la cataramă cu bodyguardul român ucis la Londra! ”Am ținut peste 100 de bătăi fără să pierdem”

”Călăul" lui Mircea Badea s-a antrenat cu o legendă a luptelor din Thailanda! Teodor Emi l-a făcut KO pe prezentator în 5 secunde

8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Moarte curată. Cele mai toxice ingrediente din mâncarea fast-food

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies