Anunţul făcut de Gabriela Firea! Trei spitale din Capitală vor fi mutate

Trei spitale din Bucureşti vor fi mutate, iar această propunere vine din partea Primarului General, Gabriela Firea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Primarul General, Gabriela Firea, a propus ca trei spitale din Capitală să fie mutate, iar consilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru "identificarea şi achiziţionarea de imobile în vederea relocării de unităţi spitaliceşti din cadrul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti".

"Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti va identifica şi achiziţiona imobile cu scopul relocării în alte clădiri a spitalelor clinice de Obstetrică-Ginecologie "Prof.

Dr. Panait Sârbu" (Maternitatea Giuleşti), Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" si parţial a Spitalului Clinic "Dr. I Cantacuzino". Acest demers este necesar pentru ca imobilele in care aceste spitale isi desfasoara activitatea nu mai corespund normelor actuale de siguranţă, funcţionalitate şi integritate constructivă. Astfel, pentru a îndeplini cerinţele din normele Direcţiei de Sănătate Publică privitor la suprafeţele alocate per pacient şi a circuitelor medicale, pentru a crea toate conditiile unui act medical performant, am decis ca este necesara mutarea acestor spitale de prestigiu din Capitală în clădiri moderne, sigure şi spaţioase", mai scrie sursa citată.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Marin, prima fotografie cu burtica de gravidă! "O mămică norocoasă..."

Secretul celor mai deliciosi carnati de casa. 3 retete de carnati de casa pentru Sarbatori

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies