Anunţul incredibil făcut de Bianca Rus: “Caut fete, doamne voluptoase”

Bianca Rus a făcut un anunţ incredibil, care i-a amuzat pe amicii săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

bianca rus

Bianca Rus a făcut un anunţ incredibil, în urmă cu câteva zile. Vedeta a postat, pe pagina ei de facebook, următorul mesaj: “Urgent! Caut fete, doamne voluptoase. Detalii în privat”. (vezi câţi bani câştigă, cu adevărat, Bianca Rus)

Citeste si: Bianca Rus răspunde acuzațiilor soțului! "Nu mai pot, mă terorizează psihic!"

Citeste si: Bianca Rus, snopită în bătaie de soț: "Am cerut un ordin de protecție, mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să curgă sânge. M-au întrebat dacă am ajuns pe targă, dacă încă mai am dinți"

Citeste si: Afacerea cu camioane a Biancăi Rus e în colaps! Datoriile au ajuns la o sumă colosală!

„Sa-mi scrieți în privat cele interesate doar cele din Bucuresti”, a revenbit apoi Bianca. “Și eu caut, voluptoase și cu fund bombat, detali la mine la sediu aștept ....!”, a glumit un amic al Biancăi.

bianca rus

Bianca Rus a făcut un anunţ incredibil: „Este vorba despre o prezentare de modă XL" 

“Când le găsești, anunță-mă și pe mine...Probabil ca nici chiar asa de voluptoase. Totusi, trebuie sa intre in cadru... Figuranți nu ai nevoie, Bianca?”, au postat alţi prieteni ai vedetei care a slăbit spectaculos în ultimul an.

“Am 43 de kg, daca e nevoie bag si pietre in buzunar sa fiu voluptoasa. Sani n-am”, a mai glumit o amică a Biancăi. „Este vorba despre o prezentare de modă XL”, a lămurit situaţia mama Biancăi Rus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate