Anunțul lui Alex Velea și al Antoniei! Băieții lor au căpătat un alt nume de familie!

Numele copiilor lui Alex Velea și ai Antoniei s-a schimbat! Uite cum se vor numi de acum înainte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un anunț fericit pentru familia Antoniei! Procesul lui Alex Velea în ceea ce privește numele copiilor cu Antonia s-a încheiat și am aflat, oficial, ce nume vor purta. Dominic și Akim vor purta de acum înainte numele de familie Velea!

În data de 24 aprilie, procesul s-a încheiat, dar numele celor doi copii a fost schimbat în urmă cu câteva zile. În certificatul de naștere acum scrie Velea în dreptul numelui de familie.

Citeste si: Cei care au permis trebuie să citească asta! Ce schimbări se produc când reînnoiești sau obții permisul

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

Citeste si: Decizie incredibilă a lui Iancu Sterp după ce s-a despărțit de Roxana de la Puterea dragostei!"I-am șters toate pozele de pe Instagram”

Un singur ”hop” mai e de trecut, și anume legat de divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano, cei doi judecându-se pentru custodia fiicei lor, Maya.

"Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată", declara Antonia în urmă cu câteva luni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate