Stiri

Anuntul procurorilor: Magdalena Serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a impins douna in fata garniturilor de metrou, una dintre ele murind pe loc, este cercetata pentru omor calificat si tentativa de omor, anunta procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Anuntul procurorilor:  Magdalena Serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omoricon photo
 
Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.
 
”Din actele de urmarire penala efectuate pâna in prezent, a rezultat ca, la data de 12.12.2017, in jurul orei 15:35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie.
 
 
La data de 12.12.2017, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, inculpata s.M. a impins o persoana de sex feminin spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni victima a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunta procurorii, potrivit news.ro.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune