Vedete

Aparitie socanta la “Bravo, ai stil! All Stars”! Silvia, in "scutec" in fata juratilor! Cum s-a imbracat concurenta?

Inceput de saptamana promitator, asa isi doresc sa aiba cele sase concurente ramase in competitie insa, pana la finalul acesteia, vom afla daca tinerele au reusit sa se ridice la nivelul competitiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Aparitie socanta la “Bravo, ai stil! All Stars”! Silvia, in "scutec" in fata juratilor! Cum s-a imbracat concurenta?icon photo

Silvia este concurenta care socheaza din nou cu tinuta pe care o prezinta, iar povestea care insoteste outfit-ul acesteia este fascinanta.

“Ideea este ca am primit si eu o propunere pentru o colaborare, si ma aflu acum in Dubai. A iesit pe piata o noua guma de mestecat pe care eu sunt nevoita sa o incerc. Ideea este ca guma asta trebuie incercata in permanenta, in caz contrar, producatorii nu primesc avizul exportarii produsului in cauza. Am specificat in contract ca vreau sa testez aceasta guma impreuna cu alte cincizeci de persoane, insa acestea trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: inaltime 1,85 cm, cu <pectorali> lucrati, si o forma a corpului foarte armonioasa, pentru ca altfel nu ma inspira sa mestec guma incontinuu …”, este povestea Silviei, care ii insoteste tinuta. 

Silvia aduce in atentie un styling atipic, iar “scutecul” concurentei ofera un aspect ridicol tinutei.  La vederea tinutei propuse de concurenta, juratul Maurice Munteanu lamureste situatia.

“Cizmele sunt superbe, jacheta este foarte frumoasa, pana si "scutecul" poate fi folosit intr-un styling. Dar, daca ma uit la total, la ce ai facut tu astazi, apreciez ca ai mers in zona aceea, dar nu ma convingi cu glajbeala aia de-acolo dintre picioare”, spune Maurice Munteanu.

Cum a fost apreciat tinuta Silviei de catre ceilalti jurati si cum s-au pregatit celelalte concurente aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune