Apariție surpriză la „Dimineața cu noi!” Antonia Ștefănescu, așa cum nu a mai fost văzută până acum: „Încântată că fac parte din această echipă”

Vedete

Apariție surpriză la „Dimineața cu noi!” Antonia Ștefănescu, așa cum nu a mai fost văzută până acum: „Încântată că fac parte din această echipă”

„Dimineața cu noi” a început cu o surpriză pentru telespectatori. Antonia Ștefănescu face parte din echipa matinalului de la Kanal D.

Astăzi, 14 martie 2022, Kanal D a dat startul unei noi producții TV. Matinalul ”Dimineața cu noi” a început cu surprize mari pentru cei din fața micilor ecrane.

De ceva timp se știe faptul că Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și Patrizia Paglieri, de luni până vineri, de la ora opt, vor da telespectatorilor energia necesară pentru întreaga zi.

Însă, prima zi de difuzare a matinalului a venit cu un nou personaj monden în prim-plan.

La ”Dimineața cu noi” și-a făcut apariția o figură foarte cunoscută publicului larg.

Citeste si: Cine este Bursucu, noul prezentator al matinalului “Dimineața cu noi”, de la Kanal D. Vezi care este numele real al acestuia

Antonia Ștefănescu, reporter la ”Dimineața cu noi”

Apariție surpriză la Dimineața cu noi!

Antonia Ștefănescu și Bursucu

[Sursa foto: Captura TV]

Din echipa matinalilor  de la Kanal D, de astăzi, va face parte și Antonia Ștefănescu. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a revenit pe micile ecrane.

De data aceasta, blonda li se alătură matinalilor în calitate de reporter.

Chiar din prima zi a emisiunii, mama copilului artistului de la ”Alb Negru” a avut parte de prima sa intervenție în direct, pe un subiect interesant la ora actuală, în contextul scumpirilor pe mai toate planurile. 

Mai exact, Antonia a ajuns într-o piață de legume și fructe din Capitală, de acoclo de unde, după ce a analizat prețul produselor, ce au crescut cu circa 20-25%, spun vânzătorii, a luat și primul ei interviu la Kanal D.

Toate acestea s-au întâmplat după ce, bineînțeles, imediat ce Bursucu i-a predat legătura, a ținut să menționeze că este extrem de încântată pentru că s-a alăturat proiectului matinal ”Dimineața cu noi”.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

”Sunt foarte încântată că fac parte din această echipă”, a spus Antonia Ștefănescu, în emisiunea ”Dimineața cu noi”.

Citeste si: Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție. Ei spun că nu s-au împăcat. Ce se întâmplă, de fapt?: ”Chiar dacă pare ciudat”

Detalii din culisele ”Dimineața cu noi”

Înainte de începerea emisiunii, Bursucu, George și Viviana au povestit mici întâmplări din spatele camerelor de filmat.

În timp ce se pregăteau pentru marea deschidere, matinalii, pe lângă munca depusă, au avut parte și de momente amuzante. Mai exact, un moment de fitness, dedicat începerii unei zile perfecte, așa cum se întâmplă de luni până vineri la Kanal D, s-a transformat într-o „corecție” aplicată de unul dintre colegii din regie. 

„Se făceau repetiții. Aveam un antrenor cu două tipe venite acolo. Erau pe poziții. Făceau genufliexiuni, făceau flotări, făceau tot ce trebuie.

Și colegii noștri făceau probe cu macaraua. Ei bine, macaraua a aterizat fix în capul unei invitate! (Bursucu) Domnul de la macara îl filma pe instructor. Domnișoara era și mică de înălțime. Nici prea înaltă, nici prea slabă, nici prea mică, nici prea mare, nici prea blondă, nici prea brunetă...era incertă...era ca și cum nu era. Și omul a lăsat camera mai jos să-l vadă pe instructor, doar că pe domnișoara n-a văzut-o și i-a tras o macara în cap.
Bine, nu foarte tare. Doar două cucuie! (George) Reacția ei a fost <<Cred că așa trebuia să se întâmple! Cred că așa e în televiziune!>>”
, au povestit matinalii Kanal D printre hohote de râs pentru Wowbiz.