Vedete

Apariţiile răvăşitoare ale Andreei Mantea! Uite rochiile DIVINE pe care le-a purtat la “Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D

Andreea Mantea, rochii absolut superbe la “Puterea Dragostei”. Uite-le pe cele mai frumoase.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, iar emisiunea pe care o prezintă, "Puterea dragostei", a ajuns imediat la inimile telespectatorilor.

Cel mai tare show matrimonial oferă publicului poveşti reale, bucurie, tristeţe, suferinţă şi împlinire, elemente nelipsite din viaţa fiecăruia dintre noi. Ei bine, pe lângă toate aceste incrediente, mai este un aspect care a atras atenţia tuturor.

Este vorba despre rochiile absolut superbe pe care protagonista noastră le-a îmbrăcat încă de la debutul producţiei difuzate de Kanal D.

Interesant este că frumoasa Andreea optează foarte des pentru rochii create de designeri români, una dintre creatoarele ei preferate de modă fiind Ana Radu.

Vedeta Kanal D are un corp foarte frumos care îi permite să poarte atât rochii mulate şi scurte, cât şi creaţii lungi, elegante, cu un aer regal. Am făcut astăzi o selecţie a celor mai spectaculoase apariţii marca Andreea Mantea şi aşteptăm să ne spuneţi care este ţinuta voastră favorită.

Vezi pe kfetele.ro cele mai spectaculoase rochii ale Andreei Mantea

Galerie foto  Urmatorul articol